The Sacred Life of Plants bij Het Groene Veld / ADM Noord

The Sacred Life of Plants bij Het Groene Veld / ADM Noord

Venster Acties en details

€ 24,50

The Sacred Life of Plants bij Het Groene Veld / ADM Noord. Visueel, muzikaal ritueel over de verbintenis tussen mens en plant

Over dit evenement

The Sacred Life of Plants is een visueel concert. Een kleurrijke trip die je in trance brengt. De Plantenhoeder neemt je mee naar een wereld die anders is dan alles wat we gewend zijn. Een wereld zonder gesproken taal, waarin mens, technologie en plantenleven zich steeds inniger met elkaar verbinden.

Het is het jaar 2092. We hebben herontdekt dat planten beschikken over intelligentie en bewustzijn. Een ziel. In ons ritueel dalen we steeds verder af, op zoek naar een diepere laag van communicatie. Met een speciale camera zoomt de Plantenhoeder steeds verder in en ontvouwt een wonderbaarlijke, voor het blote oog verscholen, microkosmos.

In The Sacred Life of Plants brengen muziektheatergezelschap Project Wildeman en beeldend kunstenaar Rosalie Wammes een intuïtieve versmelting van elektronische live-muziek, design en video-art. Een ervaring die verwondert, ontroert en vervreemdt.

De voorstelling vindt in de buitenlucht plaats, denk daarom aan passende kleding. Op de speelplek zijn op de grond zitplekken in de natuur gecreëerd. Bent u minder mobiel of zit u in een rolstoel? Neem dan contact op met publiciteit@projectwildeman.nl zodat we kunnen kijken op welke manier de voorstelling ook voor u toegankelijk is.

Over het Groene Veld:

Het Groene Veld is een nieuwe sociale Culturele zone in Amsterdam en is gelegen op het terrein van de voormalige Rioolwaterzuivering in Amsterdam Noord. Vereniging de Verademing gaat hier de komende jaren in samenwerking met de buurt plek scheppen voor kleinschalige functies op het gebied van natuur, recreatie, sport, kunst en cultuur. Het spannende terrein was 20 jaar in onbruik en nu komt daar met een culturele en sociaal maatschappelijke programmering verandering in.

Bereikbaarheid:

Er is bij Het Groene Veld geen parkeergelegenheid. Kom op de fiets of lopend vanaf metrostation Noord (eindhalte). Vanaf dit station is het ongeveer 12 minuten lopen naar de G.J. Scheurleerweg 212. Kom je toch met de auto? Dan is er een park&ride bij hetzelfde metrostation.

Bezoekadres:

Het Groene Veld

G.J. Scheurleerweg 212

1027BA Amsterdam

Er is mogelijk een fotograaf en/of filmer aanwezig om de voorstelling vast te leggen.

Afbeelding van The Sacred Life of Plants bij Het Groene Veld / ADM Noord
Afbeelding van The Sacred Life of Plants bij Het Groene Veld / ADM Noord
Afbeelding van The Sacred Life of Plants bij Het Groene Veld / ADM Noord

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen