€ 24,50
The Sacred Life of Plants in het Amstelpark

The Sacred Life of Plants in het Amstelpark

Venster Acties en details

€ 24,50
€ 24,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amstelpark

Amstelpark

1083 HZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
The Sacred Life of Plants in het Amstelpark. Een rituele performance over de verbintenis tussen mens en plant.

Over dit evenement

Het is het jaar 2092. We hebben herontdekt dat planten beschikken over intelligentie en bewustzijn. Een ziel. Ze hebben ons iets te vertellen dat van onschatbare waarde is voor al het leven op aarde. Via nieuwe rituelen komen we tot een diepere laag van communicatie. En leren we luisteren naar het vitale, geheime verhaal van planten.

Met The Sacred Life of Plants vertellen muziektheatergezelschap Project Wildeman en beeldend kunstenaar Rosalie Wammes dit verhaal in een intuïtieve versmelting van elektronische live-muziek, design en video-art. Een verhaal dat verwondert, ontroert en vervreemdt.

The Sacred Life of Plants brengt je met een muzikaal, beeldend ritueel in trance en neemt je, geleid door de Plantenhoeder, mee naar een wereld die anders is dan alles wat we gewend zijn. Een wereld zonder gesproken taal, waarin mens, technologie en plantenleven zich steeds inniger met elkaar verbinden.

De voorstelling speelt in het Amstelpark. Dit park is normaal gesproken in de avond niet toegankelijk. Voorafgaand aan de voorstelling informeren we je per e-mail over de exacte tijd en ingang van het park waar we je ophalen om met ons naar de voorstellingslocatie te lopen.

De voorstelling vindt in de buitenlucht plaats, denk daarom aan passende kleding. Op de speelplek zijn op de grond zitplekken in de natuur gecreëerd. Bent u minder mobiel of zit u in een rolstoel? Neem dan contact op met publiciteit@projectwildeman.nl zodat we kunnen kijken op welke manier de voorstelling ook voor u toegankelijk is.

Delen met vrienden

Locatie

Amstelpark

Amstelpark

1083 HZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen