€ 251,62 – € 377,46

The Social Selling Experience event

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NBC Congrescentrum

1 Blokhoeve

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Programma The Social Selling Experience event

Social Selling = Smart Selling

Hoe zet je Social Selling om in klinkende munt? Oftewel wat is de bijdrage van Social Selling aan je verkoopsucces? Wat is je doel om Social Selling in te zetten, meer omzet? Meer bekendheid? Gezien worden als authoriteit in je vakgebied? Hogere klanttevredenheid? Meer betrokkenheid van je klanten bij de ontwikkelingen van je organisatie? (bij driemaal ja, direct inschrijven!)

BELANGRIJK!

Welke Social Selling platformen zijn voor jou als sales of marketeer van belang bij Social Selling? Je hoort van gerommeeerde en getalenteerde gastsprekers welke Social Media platformen belangrijk zijn voor je business. Inclusief slimme tips & tricks.

BONUS!

Hoe zorg je er voor dat je beter zichtbaar bent voor je prospects en je klanten en hoe je hoger komt in de ranking van oa. LinkedIn. Waardevolle tips voor jouw Social Selling succes op Instagram, Facebook en Twitter. Echt top tips!

MIS HET NIET!

Mis dit uniek event The Social Selling Experience”, niet en investeer een halve dag om jouw kennis van Social Selling te vergroten. Ervaar hoe het werkt en wat dat voor jouw salesactiviteiten betekent. Facts maar ook failures komen naar voren zodat jij direct op het juiste Social Selling succes spoor zit.

HIGH IMPACT!

In korte tijd weet je hoe je aan de slag kunt met Social Selling en begrijp je hoe Social Selling toe te passen is tijdens jouw eigen salesinspanningen! Versla je concurrent door slimme Social Selling technieken!

SCHRIJF JE NU DIRECT IN, DAN BEN JE ZEKER VAN EEN PLEK! VOL=VOL!

Social Selling Award uitreiking

Tijdens de 3e editie van het event zal voor de 1e keer, de Social Selling Award worden uitgereikt. De Social Selling Award wordt uitgereikt aan degene die de meeste stemmen krijgt en naar de beoordeling van de jury Social Selling het meest innovatief in heeft gezet.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NBC Congrescentrum

1 Blokhoeve

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen