Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

the Sound of Nations

Marcel van den Berg

Donderdag 28 september 2017 om 09:00 - Zaterdag 30 september 2017 om 13:00 (CEST)

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten Aantal
Deelname conferentie - 1 persoon 28 sep. 2017 € 195,00 € 0,00

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel the Sound of Nations

Evenementgegevens


the Sound of Nations – releasing destinies of individuals and nations

We willen je graag uitnodigen voor een speciale conferentie dit najaar met John Garfield en Beverley Watkins. Het ‘geluid’ van deze conferentie kunnen we opvangen in drie gebieden 1) het ontdekken van wie je bent en wat het doel van jouw leven is 2) het overwinnen van obstakels en alles wat je verhindert om dat doel te bereiken en 3) het combineren en zien van deze twee dingen in het perspectief van de roeping die we als land en volk hebben in de wereld.

1. Wie je bent en wat je doel is

In de bijbel staat in Psalm 139 dat God al onze dagen al in een boek heeft opgeschreven nog voordat we werden geboren: “U zag mij al toen ik nog geen vorm had. Elke dag van mijn leven stond toen al in uw boek opgeschreven.” We hebben dus een persoonlijke roeping die is opgeschreven in de hemel en die precies past bij wie we zijn.

2. Obstakels overwinnen

De dagen van je leven uit Psalm 139 worden niet automatisch werkelijkheid. Er kunnen zaken zijn die je verhinderen om te zijn en te doen waarvoor God je gemaakt heeft. Door praktisch gebed kunnen we voor de troon van God verschijnen. Hij kan en wil ons helpen om deze belemmeringen uit de weg te ruimen door het bloed van Jezus.

3. Combineren met het doel van het Nederlandse volk

Het ontdekken van je persoonlijke bestemming in het leven en wat er in jouw boek staat is fantastisch, maar daar houdt het niet op. Jezus heeft zijn vertegenwoordigers op aarde als taak gegeven om volken tot discipelen te maken (Mattheus 28) en Zijn Koninkrijk op aarde te brengen. Onze persoonlijke roeping plaatsen we daarmee in het grotere perspectief van een roeping als volk of land.

Samen gaan we op zoek naar wat er in ons boek en in het boek voor Nederland staat om dat werkelijkheid te zien worden. Wij kunnen het al horen! Jij ook?

Heb je vragen over the Sound of Nations? Neem contact op met Marcel van den Berg

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Van der Valk Hotel Ridderkerk
Krommeweg 1
2988 CB Ridderkerk
Nederland

Donderdag 28 september 2017 om 09:00 - Zaterdag 30 september 2017 om 13:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.