€ 28,46

The Spiritual Dinner Club: Letting Go Edtion

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een ontspannen avond waarbij je ruimte krijgt om in te checken bij jezelf, je kunt verbinden met likeminded mensen en vol energie afsluit!

Over dit evenement

The Spiritual Dinner Club: Letting Go Edition

Bring your own wine!

Ben je toe aan een ontspannen avond waarbij je de ruimte krijgt om in te checken bij jezelf, je kunt verbinden met likeminded mensen en vol inspiratie de avond afsluit? Na vele succesvolle edities, zijn we terug met een online Letting Go Edition!

Letting Go Edition

Tijdens het brainstormen voor het thema van deze editie dachten wij allen direct aan ‘loslaten’. Het loslaten van oude gewoontes, gedachten, emoties en misschien wel bepaalde mensen. Toen wij vervolgens erachter kwamen dat de maand november de maand van het ‘loslaten’ is, wisten wij het zeker: onze aankomende editie zal in teken staan van dit thema! Loslaten is zeker niet altijd een makkelijke taak, maar maakt wel onderdeel uit van ons leven. Door los te laten wat achter je is, kun je ruimte maken voor nieuwe ervaringen en levenslessen. Tijdens deze editie zullen we stil staan bij dit lastige maar tegelijkertijd ook mooie onderwerp. Met 2021 voor de deur is het de juiste tijd om los te laten wat ons niet meer dient, zodat wij met een frisse start het nieuwe jaar in kunnen gaan. When you let go, you create space for better things to enter your life.

Hoe ziet de avond eruit?

  • We starten met een ontspannen meditatie, zodat we verbinding binnen onszelf en met elkaar creëren.
  • We volgen met z’n allen een yogales dat in teken staat van loslaten. Hierdoor kunnen we niet alleen mentaal, maar ook fysiek datgene loslaten wat ons niet meer dient.
  • Je deelt mee aan Spiritual Dinner Talk, dit is een moment waarbij je de aanwezigen beter leert kennen, doordat je 1-op-1 met elkaar in gesprek gaat over o.a. spiritualiteit en waar je nu bent op jouw pad!
  • We genieten samen van zelfgemaakte hapjes en drankjes (achter onze laptops natuurlijk).

Waarom Spiritual Dinners?

In een wereld waarbij de focus steeds meer ligt op digitalisering, het individu en de gesprekken door middel van likeswordt vervangen, wilt The Spiritual Dinner Club een moment van verbinding creëren. Door technologie zijn we meer verbonden dan ooit, maar toch merken we dat de mensen om ons heen verbinding missen. Diepgang is ook iets dat wordt gemist. Door de tijdsgeest, het snelle contact en de snelheid van het leven, staan we minder vaak stil bij zaken die ons leven zin geven.

Dit is de reden waarom we een ruimte hebben gecreërd waarbij je in verbinding kunt komen met jezelf en de aanwezigen door in gesprek gaan over spiritualiteit en andere zaken die belangrijk zijn.

The Spiritual Dinner Club is een intiem evenement dat volledig in teken staat van delen, verbinden en inspireren in een veilige setting. Er wordt samen gemediteerd, gegeten en gesprekken gevoerd over spirituele onderwerpen. Naast de energie die de bezoekers mee naar huis nemen, leren zij ook nieuwe mensen kennen. Met The Spiritual Dinner Club bieden we jou een moment waarbij jij je spirituele reis met anderen kunt delen en geïnspireerd wordt. Nu dus even niet face-to-face, maar online. Zo kunnen we als community toch met elkaar in contact blijven.

Praktische info:

Datum: zaterdag 28 november 2020

Tijd: 19:30-22:30 uur (virtuele inloop 19:15)

Prijs: EUR 26,00

Locatie: via Zoom

Zien we jou tijdens de volgende Spiritual Dinner? Reserveer nu jouw plekje! Via de e-mail ontvang jij later de link voor de Zoom meeting.

Tot dan!

With love,

The Spiritual Dinner Club

Let’s connect:

IG @thespiritualdinnerclub 

E-mail: info@spiritualdinnerclub.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen