The Spiritual Dinner Club: Picnic & Chill

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

het Park

2 Baden Powelllaan

3016 GJ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een ontspannen middag waarbij je de ruimte krijgt om in te checken bij jezelf, te verbinden met anderen en vol inspiratie de middag afsluit.

Over dit evenement

The Spiritual Dinner Club: Picnic & Chill

Ben je toe aan een ontspannen middag waarbij je de ruimte krijgt om in te checken bij jezelf, je kunt verbinden met likeminded mensen en vol inspiratie de middag afsluit? Na zeven succesvolle edities, zijn we terug met een Picnic & Chill Edition! Dit wordt een editie in het park, so bring your own plaid & let's chill!

Picnic & Chill

Wij blijven het zeggen: 2020.. what a year! Het begon allemaal in de maand maart met de Coronacrisis en niet veel later heeft de dood van George Floyd een grote impact gemaakt op het gebied van racisme. Wij kunnen ons voorstellen dat jouw emoties alle kanten op zijn gegaan het afgelopen half jaar. Dat is niet alleen heel vermoeiend, maar kan ook voor veel onrust in jezelf zorgen. Omdat wij allemaal wel wat onstpanning na een periode zoals deze kunnen gebruiken, hebben wij besloten een Picnic & Chill Edtion te organiseren! Dit wordt de eerste fysieke editie van The Spiritual Dinner Club sinds een lange tijd. Wij hebben er heel veel zin in om jullie eindelijk weer te zien. Ben jij ook aanwezig? All we ask for you is to bring your good vibes, a plaid and let's chill!

Waarom Spiritual Dinners?

In een wereld waarbij de focus steeds meer ligt op digitalisering, het individu en de gesprekken door middel van likes wordt vervangen, wilt The Spiritual Dinner Club een moment van verbinding creëren. Door technologie zijn we meer verbonden dan ooit, maar toch merken we dat de mensen om ons heen verbinding missen. Diepgang is ook iets dat wordt gemist. Door de tijdsgeest, het snelle contact en de snelheid van het leven, staan we minder vaak stil bij zaken die ons leven zin geven.

Dit is de reden waarom we een ruimte hebben gecreërd waarbij je in verbinding kunt komen met jezelf en de aanwezigen door in gesprek gaan over spiritualiteit en andere zaken die belangrijk zijn.

The Spiritual Dinner Club is een intiem evenement dat volledig in teken staat van delen, verbinden en inspireren in een veilige setting. Er wordt samen gemediteerd, gegeten en gesprekken gevoerd over spirituele onderwerpen. Naast de energie die de bezoekers mee naar huis nemen, leren zij ook nieuwe mensen kennen. Met The Spiritual Dinner Club bieden we jou een moment waarbij jij je spirituele reis met anderen kunt delen en geïnspireerd wordt. Nu dus even niet face-to-face, maar online. Zo kunnen we als community toch met elkaar in contact blijven.

Hoe ziet de middag eruit?

  • We starten met een ontspannen meditatie, zodat we verbinding binnen onszelf en met elkaar creëren.
  • We genieten samen van een lekkere lunch en drankjes (inclusief wijn!) die door ons worden verzorgd.
  • Je deelt mee aan Spiritual Dinner Talk, dit is een moment waarbij je de aanwezigen beter leert kennen, doordat je 1-op-1 met elkaar in gesprek gaat over o.a. spiritualiteit en waar je nu bent op jouw pad!
  • We komen met alle aanwezigen bij elkaar om een leuk spel met elkaar te spelen in teamverband. Zo maken wij er een heerlijk relaxte middag van.

Praktische info:

Datum: zondag 5 juli 2020

Tijd: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: Het Park in Rotterdam (de exactle locatie ontvang je nog via een e-mail)

Prijs: EUR 22,50

Het evenement zal conform de RIVM regels gehouden worden. Zien we jou tijdens de volgende Spiritual Dinner? Reserveer nu jouw plekje!

Indien je dieetwensen hebt, laat het ons dan uiterlijk donderdag 2 juli weten zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Tot dan!

With love,

The Spiritual Dinner Club

Let’s connect:

IG @thespiritualdinnerclub 

E-mail: info@spiritualdinnerclub.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

het Park

2 Baden Powelllaan

3016 GJ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen