The Spiritual Dinner Club: Shine your light Edition

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hashtag Workmode

5a Van Vollenhovenstraat

3016 BE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een ontspannen avond waarbij je de ruimte krijgt om in te checken bij jezelf, te verbinden met anderen en vol inspiratie de avond afsluit.

Over dit evenement

The Spiritual Dinner Club: Shine Your Light

Ben je toe aan een ontspannen avond waarbij je de ruimte krijgt om in te checken bij jezelf, je kunt verbinden met likeminded mensen en vol inspiratie de avond afsluit? Na negen succesvolle edities, zijn we terug met een Shine Your Light Edition. Dus trek je glitter and glamour outfitje aan en let your light shine!

Shine your light

Ervaar jij soms dat jij jezelf moet aanpassen om aan de normen te voldoen? Dat je onzeker bent om jezelf te zijn, omdat je bang bent om wat anderen van je denken? Wij hebben allemaal ons eigen innerlijke licht dat ons uniek maakt. Door onze ego’s, de samenleving die ons in hokjes probeert te plaatsen en een bepaalde opvoeding, kunnen we bang zijn om dit licht te laten zien. Wij geloven dat wanneer jij je eigen licht durft te laten zien aan de wereld, jij een ander daarmee ook inspireert om zijn of haar licht te laten zien. Dat is hoe we de wereld mooier maken. Tijdens deze editie staan we stil bij dit onderwerp en raak je hopelijk geïnspireerd om meer jouw unieke licht te laten zien! Shine your light. The world needs it.

Hoe ziet de avond eruit?

  • We starten met een ontspannen meditatie, zodat we verbinding binnen onszelf en met elkaar creëren.
  • We genieten samen van een heerlijke vega(n) driegangen diner.
  • Er is onbeperkt drinken (inclusief wijn!)
  • Je hebt de mogelijkheid om likeminded people te leren kennen.
  • Je deelt mee aan Spiritual Dinner Talk, dit is een moment waarbij je de aanwezigen beter leert kennen, doordat wij met elkaar in gesprek gaan over o.a. spiritualiteit en waar je nu bent op jouw pad!
  • We sluiten de avond af met een bijzondere artvorm.
  • Je gaat naar huis vol met energie en een klein presentje.

Waarom Spiritual Dinners?

In een wereld waarbij de focus steeds meer ligt op digitalisering, het individu en de gesprekken door middel van likeswordt vervangen, wilt The Spiritual Dinner Club een moment van verbinding creëren. Door technologie zijn we meer verbonden dan ooit, maar toch merken we dat de mensen om ons heen verbinding missen. Diepgang is ook iets dat wordt gemist. Door de tijdsgeest, het snelle contact en de snelheid van het leven, staan we minder vaak stil bij zaken die ons leven zin geven.

Dit is de reden waarom we een ruimte hebben gecreërd waarbij je in verbinding kunt komen met jezelf en de aanwezigen door in gesprek gaan over spiritualiteit en andere zaken die belangrijk zijn.

The Spiritual Dinner Club is een intiem evenement dat volledig in teken staat van delen, verbinden en inspireren in een veilige setting. Er wordt samen gemediteerd, gegeten en gesprekken gevoerd over spirituele onderwerpen. Naast de energie die de bezoekers mee naar huis nemen, leren zij ook nieuwe mensen kennen. Met The Spiritual Dinner Club bieden we jou een moment waarbij jij je spirituele reis met anderen kunt delen en geïnspireerd wordt.

Praktische info:

Datum: zaterdag 24 oktober 2020

Tijd: 18:00 – 22:30 uur (inloop vanaf 17:30)

Locatie: Van Vollenhovenstraat 5a, 3016 BE Rotterdam

Prijs: EUR 57,00

Het evenement zal conform de RIVM regels gehouden worden. Zien we jou tijdens de volgende Spiritual Dinner? Reserveer nu jouw plekje!

Indien je dieetwensen hebt, laat het ons dan uiterlijk dinsdag 20 oktober weten zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Tot dan!

With love,

The Spiritual Dinner Club

Let’s connect:

IG @thespiritualdinnerclub 

E-mail: info@spiritualdinnerclub.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hashtag Workmode

5a Van Vollenhovenstraat

3016 BE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen