The Spiritual Dinner Club: Surrender Edition

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hashtag Workmode

5a Van Vollenhovenstraat

3016 BE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een ontspannen middag waarbij je de ruimte krijgt om in te checken bij jezelf, te verbinden met anderen en vol inspiratie de middag afsluit.

Over dit evenement

The Spiritual Dinner Club: Surrender

Ben je toe aan een ontspannen middag waarbij je de ruimte krijgt om in te checken bij jezelf, je kunt verbinden met likeminded mensen en vol inspiratie de middag afsluit? Na acht succesvolle edities, zijn we terug met een Surrender Edition!

Surrender to a new beginning

Met de overgang van zomer naar herfst staat voor ons weer een nieuw begin voor de deur. Wellicht start jij daarnaast in september met een nieuwe opleiding, een nieuwe baan of ga je verhuizen. Een nieuw begin kan uitdagingen met zich brengen. The Spiritual Dinner Club got you covered with this one! Uitdagingen zorgen ervoor dat je kunt groeien. We maken allemaal deel uit van een groter geheel. Jij wordt in bepaalde situaties geplaatst, omdat jij sterk genoeg bent om eruit te komen. Met de Surrender Editie stomen wij jou klaar om in jouw eigen kracht te staan en jezelf over te kunnen geven aan dat wat is. The moment of surrender is not when life is over. It is when it begins.

Waarom Spiritual Dinners?

In een wereld waarbij de focus steeds meer ligt op digitalisering, het individu en de gesprekken door middel van likeswordt vervangen, wilt The Spiritual Dinner Club een moment van verbinding creëren. Door technologie zijn we meer verbonden dan ooit, maar toch merken we dat de mensen om ons heen verbinding missen. Diepgang is ook iets dat wordt gemist. Door de tijdsgeest, het snelle contact en de snelheid van het leven, staan we minder vaak stil bij zaken die ons leven zin geven.

Dit is de reden waarom we een ruimte hebben gecreërd waarbij je in verbinding kunt komen met jezelf en de aanwezigen door in gesprek gaan over spiritualiteit en andere zaken die belangrijk zijn.

The Spiritual Dinner Club is een intiem evenement dat volledig in teken staat van delen, verbinden en inspireren in een veilige setting. Er wordt samen gemediteerd, gegeten en gesprekken gevoerd over spirituele onderwerpen. Naast de energie die de bezoekers mee naar huis nemen, leren zij ook nieuwe mensen kennen. Met The Spiritual Dinner Club bieden we jou een moment waarbij jij je spirituele reis met anderen kunt delen en geïnspireerd wordt. Nu dus even niet face-to-face, maar online. Zo kunnen we als community toch met elkaar in contact blijven.

Hoe ziet de middag eruit?

  • We starten met een ontspannen meditatie, zodat we verbinding binnen onszelf en met elkaar creëren.
  • We genieten samen van een healthy lunch met vega(n) opties.
  • Er is onbeperkt drinken (inclusief wijn!)
  • Je hebt de mogelijkheid om likeminded people te leren kennen.
  • Je deelt mee aan Spiritual Dinner Talk, dit is een moment waarbij je de aanwezigen beter leert kennen, doordat je 1-op-1 met elkaar in gesprek gaat over o.a. spiritualiteit en waar je nu bent op jouw pad!
  • Je krijgt de mogelijkheid om 1-op-1 in te checken met jezelf.
  • Je ontvangt een klein presentje mee naar huis.

Praktische info:

Datum: zaterdag 26 september 2020

Tijd: 13:00 – 17:00 uur

Locatie: Van Vollenhovenstraat 5a, 3016 BE Rotterdam

Prijs: EUR 42,00

Het evenement zal conform de RIVM regels gehouden worden. Zien we jou tijdens de volgende Spiritual Dinner? Reserveer nu jouw plekje!

Indien je dieetwensen hebt, laat het ons dan uiterlijk woensdag 23 september weten zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Tot dan!

With love,

The Spiritual Dinner Club

Let’s connect:

IG @thespiritualdinnerclub 

E-mail: info@spiritualdinnerclub.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hashtag Workmode

5a Van Vollenhovenstraat

3016 BE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen