€ 8,58

The Uselessness Of Art

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater de Generator

36 Middelstegracht

2312 TX Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 21 en 22 september staat de Generator in het teken van de zinloosheid van kunst. In het kader van Kunstroute Leiden. Moet kunst nut hebben om nuttig te zijn? Moet kunst een verkoopbaar product zijn? En wie bepaalt de waarde van kunst? Een ode aan de nutteloosheid van kunst binnen een kapitalistische samenleving.

In het middelpunt van het programma staat de lezing-performance van choreograaf Sandra Kramerova `About dance, fireflies and the end of the world as we know it´.

Aansluitend zal er een vurig debat plaatsvinden met bekende koppen uit de kunsten.

Daarnaast kunt u op beide dagen gratis om 12 uur en om 14 uur de open repetities bijwonen van 'Answers', de nieuwste voorstelling van Dance Company The Kitchen. Een multidisciplinaire dansvoorstelling met als thema 'het waarnemen van een realiteit' en de constante zoektocht naar de antwoorden op de retorische vragen van het leven.

Uw kaartje geeft toegang tot de dansvoorstelling en het debat, zowel op de zaterdag als op de zondag. De repetities zijn gratis toegankelijk. Graag ontvangen we van u een bericht op welke dag(en) u voornemens bent te komen, via info@theaterdegenerator.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater de Generator

36 Middelstegracht

2312 TX Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen