€ 20

The Voice of Leadership Xperience - over bewustwording en leiderschap

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sint-Joriskerk

Hof 1

3811 CJ Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Waarom zou je, als je tijd er hier ooit op zit, terug willen kijken op je leven en je een "loser" wanen, terwijl jij ooit dat eerste zaadje was, en dus als winnaar bent geboren?!

Doelloos, gestrest, opgejaagd, jaloezie, leegte, onzeker, angstig, boos, verdrietig, eenzaam, onbegrepen.
Herkenbaar? Kies dan vanaf vandaag voor meer SUCCES, ZELFVERTROUWEN en GELUK!
Hoe? Door je simpelweg bewust te worden dat je dat voor een groot deel zelf kunt realiseren door heldere antwoorden te hebben op vragen als:

  • Wie ben ik?
  • Wat zijn mijn talenten?
  • Waarom doe ik wat ik doe?

Tijdens deze Voice of Leadership Xperience reikt Irma je letterlijk die instrumenten aan die nodig zijn om jouw eigen Voice of Leadership (weer) te “ont-dekken” en ontwikkelen zodat je het leven kunt gaan leiden waarvoor je werkelijk bestemd bent.

Haar stem raakt, haar verhaal is herkenbaar en haar boodschap is rakend!

Werkzaam als spreker, zangeres, coach en auteur van haar boek The Voice of Leadership benadert Irma Lohman belangrijke levensvragen en het thema leiderschap vanuit een eigen inspirerende invalshoek en helpt zij mensen om meer succes, zelfvertrouwen en geluk te realiseren door zich weer op hun diepste zelf af te leren stemmen. En waar bewustzijn en leiderschap daarin de boventoon voeren, zijn authenticiteit, talentontwikkeling, zingeving en spiritualiteit de sleutels om dat te realiseren.

Om daar ook daadwerkelijk mee aan de slag te kunnen, ontwikkelde Irma het Voice of Leadership System. Middels 5 stappen en 10 ‘instrumenten’ zorgt ze daarmee dat mensen een eigen visie, maar vooral aanpak kunnen realiseren op belangrijke levensvragen waardoor ze hun volle potentieel nog meer kunnen benutten, zowel persoonlijk als zakelijk gezien.

Als een open boek deelt ze haar eigen levensverhaal en de vele lessen en vermomde cadeautjes die zij daarin heeft mogen beleven, en nog steeds. Met haar stem heeft zij al meer dan duizenden mensen mogen inspireren, motiveren en raken om ook te leren luisteren naar hun innerlijke stem, en deze te gaan leven. De instrumenten die ze daarvoor aanreikt zijn “down to earth” - haar stem zorgt voor hemelse klanken.

Een avond om je hoofd, hart en ziel op elkaar af te stemmen. Deze unieke Voice of Leadership Xperience zal je in veel opzichten mooie zaken opleveren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sint-Joriskerk

Hof 1

3811 CJ Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen