€ 0 – € 20

The Wow Starts Now - Theo Hendriks

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bex*communicatie

Piuslaan 70a

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De eerste bijeenkomst van dit jaar staat gepland op donderdag 31 mei. Tijdens deze bijeenkomst, die we samen met CC-03 organiseren en plaatsvindt bij Bex*communicatie in Eindhoven, spreekt beststellerauteur Theo Hendriks over zijn nieuwste boek ‘The Wow Starts Now’:

Stel, je hebt een goed idee, maar je hebt geen idee hoe je het in de wereld moet zetten. Voor je het weet heb je het al bijna om zeep geholpen door het te begraven in teksten en PowerPoints vol feiten, cijfers en argumenten. Zo gortdroog en zielloos dat je er zelf al bijna niet meer in gelooft. Want je kunt nog zo’n fantastisch idee hebben, als je er geen verhaal over kunt vertellen, gaat het voor niemand leven.

In deze masterclass over zijn nieuwe boek laat Theo Hendriks je kennismaken met de gereedschappen om een goed idee te herontdekken en het gloedvol tot leven te wekken met behulp van de kracht van storytelling: tot de verbeelding sprekende eigen verhalen, voorbeelden, momenten en metaforen. Verteld op het podium, op video en online. Met de juiste boodschap in de juiste vorm, steeds goed afgestemd op jouw publiek.

Over Theo Hendriks
Theo Hendriks is storyteller en partner bij Bex*communicatie. In de afgelopen jaren schreef hij vele corporate stories en hielp hij ondernemers, bestuurders, leiders en starters bij het (her)vinden van hun eigen verhaal. Een verhaal waarmee ze krachtig en authentiek kunnen vertellen over hun drijfveren, ideeën en plannen, zodat ze verandering en vernieuwing kunnen versnellen en mensen in beweging kunnen brengen. Daarmee won hij in 2010 de European Excellence Award, in de categorie Change Communication. Daarnaast verzorgt hij regelmatig masterclasses, workshops en trainingen in binnen- en buitenland.

Theo is de auteur van het in april verschenen The Wow Starts Now over het in de wereld zetten van ideeën met behulp van de kracht van verhalen. Eerder verscheen van zijn hand No Story, No Glory (over de kracht van verhalen) en Change the Script (over verhalen als versnellers van verandering).

Het programma (let op: andere tijden dan normaal)
15.30 uur: inloop
16.00 uur: start programma
17.15 uur: borrel

Aanmelden
Geef je uiterlijk maandag 28 mei op door je ticket te bestellen.

Ben je geen lid van CC-10? Kijk dan hieronder eerst of je voldoet aan de voorwaarden die we stellen.

Introducees
Introducees en geïnteresseerden zijn heel hartelijk welkom! Heb je interesse dan kun je eenmalig een bijeenkomst gratis bezoeken. Let er wel op dat je voldoet aan de eisen die we stellen aan onze leden:

  • Je bent werkzaam in de marketing of communicatie op HBO of WO-niveau
  • Je bent woon- of werkzaam in de regio Eindhoven
  • Je hebt relevante werkervaring in een junior- of mediorfunctie.
  • Vormgevers, webdevelopers, sales gerelateerde functies en studenten voldoen niet aan ons profiel.
  • Vragen? communicatieclub2010@gmail.com

Lid worden van CC-10?
Voor € 20,- per kalenderjaar kun je alle vier de bijeenkomsten van CC-10 bijwonen.
Je kunt er ook voor kiezen om per bijeenkomst te betalen: dit kost € 8,50 per keer. Het bedrag dient telkens voorafgaand aan de bijeenkomst betaald te worden.

Hopelijk tot donderdag 31 mei!

Vriendelijke groet,
Bestuur CC-10 (CommunicatieClub 2010)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bex*communicatie

Piuslaan 70a

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen