Theater: En toen thuis - Theatergroep de Greppel

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Theater: En toen thuis - Theatergroep de Greppel

Een intiem muziektheater over de grote vragen van het leven. Humor, inhoud en diepgang vormen ingrediënten van deze bijzondere voorstelling.

Door Koppelkerk - vrijplaats voor kunst & cultuur

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op do. 30 mrt. 2023 20:00 CEST

Locatie

Koppelkerk - Vrijplaats voor kunst & cultuur Koppelstraat 35 7126 AG Bredevoort Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Theatergroep De Greppel speelt de voorstelling ‘En toen thuis’ in de Koppelkerk. Het is een intiem muziektheater over de grote vragen van het leven. Humor, inhoud en diepgang vormen de ingrediënten van deze actuele en bijzondere voorstelling.

De inhoud van het stuk is gebaseerd op de grote vragen des levens. Die komen in het stuk aan bod bij Ben, die net een moedig besluit heeft genomen. Hij heeft namelijk zijn ontslag ingediend. De levensvragen borrelen bij hem op na een periode van opluchting en zijn nieuw verworven vrijheid. Zorgt die vrijheid ervoor dat hij iets in het leven ontdekt? Of betekent dit juist dat hij de grip op zijn leven verliest? Wordt hij gek? Of komt hij eindelijk thuis?

‘En toen thuis’ is een persoonlijk verhaal, dat door tekstschrijver en acteur Lard Adrian is vormgegeven voor de Nijmeegse theatergroep De Greppel. Op het podium wordt zijn spel aangekleed door accordeonist Oleg Fateev, wat een bijzondere combinatie van woord en muziek oplevert. Het duo verbindt de muziek met de taal en het hoofd met het hart.

De acteur en de muzikant hebben beiden een rijke podiumervaring. Lard Adrian speelde met theatergroepen als Oostpool en De Toneelmakerij. Oleg Fataav trad op met muziek- en theatervoorstellingen van Herman van Veen en Gerardjan Rijnders. ‘En toen thuis’ is meerdere keren opgevoerd voor uitverkochte zalen in Nijmegen, Amsterdam en Oosterbeek.

Over de organisator

De Koppelkerk is de centrale plek voor kunst en cultuur in het pittoreske Bredevoort. Met wisselende exposities, concerten, lezingen en een sfeervol boekencafé is de Koppelkerk de uitgelezen ontmoetingsplaats voor Nederlandse en Duitse cultuurliefhebbers.

De verkoop sluit binnenkort
€ 16,92