€ 5

Theater Inclusief: Verhalen van Nu

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater aan het Spui

187 Spui

2511 BN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
We vieren de inclusieve successen van de theatersector en gaan hierover in gesprek met makers, theaters, gezelschappen & andere smaakmakers

Over dit evenement

Theater Inclusief: Verhalen van nu

Hierbij willen wij je uitnodigen voor het grootste evenement van Theater Inclusief tot nu toe!

Aanleiding? We willen samen de successen vieren van Theater Inclusief met verschillende makers, gezelschappen, theaters en andere smaakmakers. We horen hun succesverhalen en krijgen inzage in hun werkwijze.

We hebben hiervoor sprekers als minister van Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven, Jitske Kramer, Alida Dors van BackBone, Nora Akachar van Trauma's van Nora, Internationaal Theater Amsterdam en Het Nationale Theater uitgenodigd om hun succesverhalen met ons te delen en inzichten te geven in hoe zij te werk gaan in hun voorstellingen, theaters en hun doelen. Wij laten zien hoe succesvol en inclusief de sector al is en door deze inzichten kunnen we straks met zijn allen anders kijken naar talent, nieuwe makers de kans geven voor talentontwikkeling en meer bi-culturele voorstellingen, programmamakers en publiek te betrekken bij de cultuursector. De opening wordt verzorgd door Karima el Bouchtaoui en Khalid Ouaziz zal tips & tricks geven over marketing do’s & dont’s met een interactieve quiz.

Dit alles wordt gehost door niemand minder dan sociaal ondernemer, performer, programmamaker en “Hostess With The Mostess” Deborah Cameron (Dee Dee). En er zijn heerlijke hapjes aanwezig van Love & Peas en het is een mooi netwerkmoment om kennis te maken met de smaakmakers en nieuwe generatie makers uit de cultuursector. Dus wees welkom op vrijdag 21 februari in Theater aan het Spui voor ons grootste event tot nu toe. De # voor de dag is #theaterinclusief, zo kunnen wij alle posts terug zien en kan iedereen die er niet bij is zien wat ze gemist hebben. Namens Karima, Nike en Khalid: tot dan!

het evenement vindt plaats bij Theater aan het Spui in Den Haag.

Inloop 12:30

Start 13:00

Einde event 17:30 uur

Aansluitend is er de voorstelling Her(e) van auteur, columnist en moeder Dalilla Hermans die haar debuut maakt als theaterauteur. Gebaseerd op lange gesprekken met zwarte artiesten, actrices en activistes, schrijft ze een tekst over hun leven in België. Over uitdagingen en hoop, werk en theater, familie en sisterhood. Een politieke en intieme avond en de ENIGE VOORSTELLING IN NEDERLAND! Voor meer info: https://www.hnt.nl/voorstellingen/3042/NTGent_Dalilla_Hermans/Her_e_/

Speciaal voor jou hebben wij korting via de volgende link: http://bit.ly/2GFyVhl

www.theaterinclusief.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater aan het Spui

187 Spui

2511 BN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen