Theater: OP STOOM

Venster Acties

Meerdere data

Theater: OP STOOM

Beverwijk loopt voorop aan het begin van de 20e eeuw! Sinds enige tijd rijdt er een stoomtram tussen Beverwijk en Wijk aan Zee.

Door Week van de Industriecultuur

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 10 okt. 2020 17:00 - zo. 11 okt. 2020 21:00 CEST

Locatie

Handelskade 2 2 Handelskade 1948 NA Beverwijk Netherlands

Over dit evenement

Beverwijk loopt voorop aan het begin van de 20e eeuw! Sinds enige tijd rijdt er een stoomtram tussen Beverwijk en Wijk aan Zee. En met een heuse stoomtram tel je mee in Nederland. Maar het blijkt een regelrechte ramp… Mensen in de tweede klasse zitten op het dak en raken gewond door striemende takken. Reizigers in de eerste klasse stikken bijna door de stoom die naar binnen komt. Er vallen slachtoffers. De bestuurders van Beverwijk weten niet wat ze er mee aan moeten. Kiezen ze voor duurzaamheid? Of kiezen ze voor het nieuwe vervoersmiddel? Een historisch vraagstuk, vandaag de dag nog steeds relevant.

Een nieuw theatraal avontuur door de haven van Beverwijk, geschreven door Erris van Ginkel.

LET OP: De voorstelling is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Deze voorstelling zal deels buiten plaatsvinden, wij adviseren je om je te kleden op de weersomstandigheden.

Speeltijd van de voorstelling is maximaal een uur.

Minimum leeftijd voor deelname is 6 jaar.

Er zijn drie voorstellingen per avond, maak bij het reserveren een keuze voor een tijdstip.

Bekijk hier ook ons Coronaprotocol zodat we er samen een geslaagde Week van de Industriecultuur van kunnen maken. Door deel te nemen aan deze activiteit ga je akkoord met dit protocol.

Over de organisator

Georganiseerd door
Week van de Industriecultuur

De Week van de Industriecultuur is een spannende mix waar je muziek, dans, theater en hedendaagse industriële bedrijvigheid kan beleven. Een combinatie die in het DNA zit van het Noordzeekanaalgebied. Tijdens de herfstvakantie vinden er uiteenlopende voorstellingen en rondleidingen plaats in de stoere en soms rauwe gebieden langs de industriële levensader van dit gebeid: het Noordzeekanaal.

Verkoop beëindigd