Gratis

Meerdere data

Theater: Overkijk

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
Theater: Overkijk

Over dit evenement

Kijk naar de andere kant van het water. Hebben grote projecten zoals het Noordzeekanaal naast de vooruitgang ook keerzijden? Wat voor de één verbinding betekende, werd voor anderen een scheiding. Wat voor de één vooruitgang is, voor de ander stagnatie. Maar bij elke scheiding wordt er via een omweg weer een nieuwe verbinding gelegd. Of overgestoken…

De geschiedenis van het Noordzeekanaal, de grote nieuwe verbinding tussen stad en zee die grote industrie met zich meebracht, én haar impact op IJmuidenaren. Samen vormen zij een ervaring die het publiek letterlijk over het water voert.

Een audio-ervaring over de overbrugbaarheid van afstanden, een speciaal voor IJmuiden geschreven nieuwe bijdrage van Theatercollectief Trans//missie.

  1. Let op: Het is noodzakelijk om je eigen telefoon met oortje/koptelefoon mee te nemen voor deze activiteit.
  2. Deelnemers verzamelen op Pontplein.
  3. Duur van de voorstelling is ongeveer 35 minuten.
  4. Minimale leeftijd om deel te nemen is ±12 jaar.
  5. Overkijk is een buitenvoorstelling. Wij adviseren je te kleden naar de weersomstandigheden.
  6. Voorstellingen starten elk half uur tussen 11.00 en 17.00 uur, het tijdstip waarop je deel wil nemen kan je bij het reserveren aangeven.
  7. Het is belangrijk om afstand te houden t.o.v. mensen die niet onder het eigen huishouden vallen.
Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator Week van de Industriecultuur.nl

Organisator van Theater: Overkijk

Industriecultuur.nl streeft er naar om de culturele beleving van industrieel erfgoed en de hedendaagse maakindustrie in het Noordzeekanaalgebied te versterken en hiermee de  industriecultuur binnen dit gebied beleefbaar en zichtbaar te maken. In opdracht van diverse gemeenten en de provincie Noord-Holland belichten wij het bijzondere industriële cultuurlandschap van het Noordzeekanaalgebied middels culturele en educatieve activiteiten. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen