Theatergasten Speelt: Wereldverbeteraars: Jelle de Graaf

Venster Acties

Theatergasten Speelt: Wereldverbeteraars: Jelle de Graaf

In een nieuwe reeks voorstellingen zet Theatergasten mensen in de spotlight die de wereld iets mooier maken.

Door ZIMIHC theater Wittevrouwen

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 30 jun. 2023 20:15 - 22:15 CEST

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen 55 Bouwstraat 3572 SP Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Wat kunnen we doen om de planeet te redden? Hoe krijg je het voedselsysteem rechtvaardig? Wat betekent het streven naar een nieuwe democratie?

Ontdek dit en nog veel meer in deze improvisatietheater-voorstelling!

In een nieuwe reeks voorstellingen zet Theatergasten mensen in de spotlight die de wereld iets mooier maken. De derde gast in deze serie is Jelle de Graaf (1989). Hij is activist voor Extinction Rebellion en ambassadeur van Stop Ecocide. Eerder was hij actief in de Amsterdamse politiek. Hij kreeg landelijke bekendheid door zijn klimaatactie zich vast te lijmen aan de tafel van Beau, in de talkshow ‘Jinek’.

De voorstelling is een interview met Jelle, waar 5 acteurs en 1 muzikant vrijuit scènes op improviseren. Grappig, ontroerend, associatief, confronterend, onverwacht en speels.

Theatergasten speelt al meer dan 10 jaar verrassende voorstellingen in een spannende combinatie van interview en theaterimprovisatie.

Over de organisator

Georganiseerd door
ZIMIHC theater Wittevrouwen

Wat betekent ZIMIHC eigenlijk?

ZIMIHC staat voor Zat Ik Maar In Hoog Catharijne. Er is ook een band met de naam ZIMIHC. Band en organisatie worden verbonden door een persoon: Appie Alferink. Hij speelt in deze band en is directeur van ZIMIHC. De band ZIMIHC speelde 25 jaar geleden in Hoog Catharijne. Toen nog zonder naam. Tijdens dat optreden in dit befaamde winkelhart werd wel om een naam gevraagd, en zo ontstond ZIMIHC. De organisatie ZIMIHC is geboren uit een behoefte van amateurkunstenaars om plekken te hebben om te repeteren en op te treden. En tot op de dag van vandaag geeft ZIMIHC vorm aan die behoefte. Inmiddels met drie eigen theaters en met de organisatie van projecten. Amateurkunstenaars staan daarbij nog steeds centraal.

De missie van ZIMIHC
ZIMIHC stimuleert creativiteit in de samenleving