Gratis
Theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken!’

Theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken!’

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Talentperron Groningen

Harm Buiterplein 1

9723 Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken!’

Over dit evenement

Alweer een afwijzing in je mailbox? YES, want op die baan zat je toch niet te wachten! Hoe je die leuke baan wél krijgt? Theatermaker en trainer Ralph Kolen geeft het antwoord in ‘Stop met solliciteren, ga werken!’: dé theatershow voor werkzoekend Nederland, gepresenteerd door JobOn.

De JobOn theatershow 'Sop met solliciteren, ga werken' heeft meerdere tourdata en opties. Bekijk alle opties op onze website.

Waarom MOET je erbij zijn?

Solliciteren is hard werken. Het gaat 24/7 door, zonder vakantiedagen! Deze show geeft werkzoekenden een rustpunt. Een moment van ontspanning om de volgende dag vol enthousiasme en nieuwe ideeën weer aan de slag te gaan. De theatershow richt zich op álle werkzoekenden: mensen zonder baan, maar ook mensen die graag ergens anders willen werken.

Jeukwoorden & Bullshit Bingo!

In deze interactieve show vol humor en muziek laat Ralph je zien hoe jij als werkzoekende - zonder én met baan - zelf de regie kan nemen bij het vinden van een passende baan. Met liedjes en meer…. Om vervolgens op ‘subtiele wijze’ praktische tips te geven voor een succesvolle sollicitatie. Ralph neemt je mee in zijn levenslessen (opgedaan met Daytime TV), zijn ervaring met het lezen van ‘jeukwoorden’ als creatief en sociaal in sollicitatiebrieven (Bullshit Bingo!) en een ‘Recordpoging Netwerken’. En wie tijdens de show rustig achterover denkt te leunen, kan zomaar een ‘bijbaan’ krijgen als burgemeester van het sprookjesbos.

Dynamische voorstelling

HR en theater: deze twee werelden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de wereld van Ralph Kolen. In zijn theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken!’ brengt hij ze samen tot een dynamische, humoristische en interactieve voorstelling, bedoeld om mensen te helpen bij het vinden van hun nieuwe baan.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen