€ 18,07 – € 93,62

Theatershow 'Toon Liedjesman' 26 augustus 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ASTA Theater Beek

Markt 6a

6191 JG Beek

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 26 augustus 2017 presenteert Maurice Hermans Producties in het Beekse ASTA Theater de gloed nieuwe show:

‘Toon Liedjesman’

In deze voorstelling gaat Maurice verder met het uitbrengen van het culturele erfgoed van zijn vader.

Opnieuw zal hij worden vergezeld op zijn muzikale rondreis door het land van liedjes en verhalen van zijn vader, door drie buitengewone talenten, afkomstig van de Theater en Musical Academie van Frank Sanders.

Patricia van Haastrecht, Marco de Kramer en Sanne Verboom zijn jonge Nederlandse artiesten met een uitzonderlijk talent voor de liedjes van Toon Hermans. Zo jong als ze zijn, zo boeiender is hun vertolking van deze luchtige, ontroerende, lachwekkende en melodieuze liedjes.

Maurice, als niet-zanger zal u gedurende deze voorstelling de geheimen van Toon verklappen, die u nooit heeft vernomen vanuit de media. Het zijn de verhalen van een vader aan zijn zoon verteld, op reis naar theater, thuis aan de keukentafel of samen genietend bij een sportwedstrijd.

In het eerste deel voor de pauze laat Maurice, zelf een niet onverdienstelijk ‘rijmelaar’ van kleine versjes, ook een andere kant van hem zien. Een serieuzere kant die door de jaren heen is uitgegroeid naar een volwassen man, maar nog steeds het ‘zoontje van…’ wordt genoemd.

Hij zingt zijn eigen lied.

In deze voorstelling is ook zijn begeleidingsband uitgebreid met twee nieuwe leden…het zijn de bestaande heren Herfst….Herfst….Mennen…mennen…Eijdems… Eijdems….de heer Derosas…derosas….en de heer Heus…heus..!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ASTA Theater Beek

Markt 6a

6191 JG Beek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen