Gratis

Meerdere data

Theatervoorstelling "De eerzaamheid van eenzaamheid"

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Talent Valley

Sint Jansweg 19

5928RC Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Theatervoorstelling "De eerzaamheid van eenzaamheid" is een maatschappelijk kritische voorstelling. De voorstelling gaat over vormen van eenzaamheid en een eigen identiteit vinden binnen de maatschappij. Theatergroep Waan-zinnig Theater speelt zelfgeschreven stukken over actuele problemen binnen de maatschappij. De voorstelling wordt gespeeld door drop-out jongeren van Spirare Talent Valley en amateurspelers. Alle spelers hebben persoonlijke ervaringen gebruikt en drempels overwonnen om tot dit stuk te komen. Wij hopen dan ook dat dit theaterstuk de gesprekken op gang brengt over deze onderwerpen.

Binnen de voorstelling volgt u enkele jongeren binnen hun worsteling om erkend te worden en gezien te worden. Ze krijgen inzichten en nieuwe manieren van grenzen verleggen.

Script, regie en organisatie is onder leiding van Silvie Hurkmans met assistentie van Tania Stout.

Spel: Roos Vasen, Dirkje van der Heijden, Yasmijn van Eersel, Marit Sonmer, Lyan Hadvy-Kovacs, Evelien Leijtens, Tania Stout, Iris Bruijnen

NB!: De voorstelling speelt in een openlucht theater. Houd u dus rekening met het weer en de omstandigheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een regenponcho en eventueel een zitkussen.

Veelgestelde vragen

Is er een leeftijdsgrens?

De voorstelling is niet geschikt voor kinderen. Wij raden een leeftijd vanaf 14 jaar aan.


Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Openbaar vervoer:

Reis met de trein naar station Blerick. Om 18.30 zal daar een pendeldienst rijden naar het Floriade terrein. Na afloop zal deze pendeldienst om 21.00 weer terug rijden richting station Blerick. Let op! Wilt u gebruik maken van deze pendeldienst? Laat dit bij de reservering van uw ticket weten door een mailtje te sturen naar waanzinnigtheater@gmail.com met het aantal personen erbij vermeldt. Wij noteren uw naam dan op de pendeldienst lijst. Het busje zal herkenbaar aan een bordje van de voorstelling bij de parkeerplaats van de auto's wachten op u.

Eigen vervoer routebeschrijving tot de Innovatoren:

Vanuit Venlo-centrum: volg vanuit het centrum route Nijmegen/Maastricht/Eindhoven A67 .Op knooppunt Zaarderheiken richting Nijmegen A73 . Volg vanaf hier stap 2 van “Met eigen vervoer vanaf A67”

Met eigen vervoer vanaf A67: Op knooppunt Zaarderheiken richting Nijmegen A73. Neem afrit 12 Grubbenvorst, Venlo (3000-6000) (LET OP: deze afrit is vlak na het verlaten van het knooppunt Zaarderheiken) Bij de 1 e verkeerslichten rechtdoor. Bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Venrayseweg. Bij verkeerslicht linksaf de Sint Jansweg op. Na circa 600 meter ligt de InnovaToren aan de rechterkant.

Met eigen vervoer vanaf Nijmegen/Venray A73: Neem afrit 12 Grubbenvorst, Venlo (3000-6000). Bij de 1 e verkeerslichten rechtdoor. Bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Venrayseweg. Bij verkeerslicht linksaf de Sint Jansweg op. Na circa 600 meter ligt de InnovaToren aan de rechterkant.

Met eigen vervoer vanaf Maastricht/Roermond A73: Neem afrit 12 Grubbenvorst, Venlo (3000-6000). Bij de 1 e verkeerslichten rechtdoor. Bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Venrayseweg. Bij verkeerslicht linksaf de Sint Jansweg op. Na circa 600 meter ligt de InnovaToren aan de rechterkant.

Wanneer u de Innovatoren voorbij rijdt kunt u na de bocht aan de rechterkant parkeren bij het parkeerterrein van Stichting Spirare. Vanaf de parkeerplaats kunt u de bordjes/verlichting volgen richting het openlucht theater. Dit ligt op 3 minuten loop afstand van de parkeergelegenheid aan de linkerkant aan de verharde weg.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Indien u vragen heeft kunt u een mail sturen naar waanzinnigtheater@gmail.com tav Silvie Hurkmans.

Delen met vrienden

Locatie

Talent Valley

Sint Jansweg 19

5928RC Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen