Gratis

Theatervoorstelling "De eerzaamheid van eenzaamheid"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Talent Valley

Sint Jansweg 19

5928RC Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Theatervoorstelling "De eerzaamheid van eenzaamheid" is een maatschappelijk kritische voorstelling. De voorstelling gaat over vormen van eenzaamheid en een eigen identiteit vinden binnen de maatschappij. Theatergroep Waan-zinnig Theater speelt zelfgeschreven stukken over actuele problemen binnen de maatschappij. De voorstelling wordt gespeeld door drop-out jongeren van Spirare Talent Valley en amateurspelers. In het stuk komen persoonlijke verhalen aan bod en worden taboe's aangekaart. Wat is eenzaamheid? Wanneer ben je 'echt' eenzaam? Ervaar de worstelingen en leer grenzen verleggen. Doorbreek het taboe en ga het gesprek aan.

Script, regie en organisatie is onder leiding van Silvie Hurkmans met assistentie van Tania Stout.

Spel: Roos Vasen, Dirkje van der Heijden, Yasmijn van Eersel, Lyan Hadfy-Kovács, Evelien Leijtens, Tania Stout, Iris Bruijnen, Koos van Gestel

De voorstelling van 2 juni speelt na afloop van het drop-out festival van Talent Valley. U kunt het festival gratis bezoeken wanneer u een ticket reserveert via de website van het festival. Aansluitend kunt u de voorstelling bezoeken.

NB!: De voorstelling speelt in een openlucht theater. Houd u dus rekening met het weer en de omstandigheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een regenponcho en eventueel een zitkussen.


Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een ticket?

De voorstelling is gratis te bezoeken, maar een (gratis) ticket reserveren is verplicht. U kunt na afloop een vrijwilige bijdrage geven in onze speciale box. Met de opbrengst van de voorstellingen financieren wij nieuwe projecten.

Is er een leeftijdsgrens?

De voorstelling is niet geschikt voor kinderen. Wij raden een leeftijd vanaf 14 jaar aan.


Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Openbaar vervoer:

Reis met de trein naar station Blerick. Om 18.30 zal daar een pendeldienst rijden naar het Floriade terrein. Na afloop zal deze pendeldienst om 21.00 weer terug rijden richting station Blerick. Let op! Wilt u gebruik maken van deze pendeldienst? Laat dit bij de reservering van uw ticket weten door een mailtje te sturen naar waanzinnigtheater@gmail.com met het aantal personen erbij vermeldt. Wij noteren uw naam dan op de pendeldienst lijst. Het busje zal herkenbaar aan een bordje van de voorstelling bij de parkeerplaats van de auto's wachten op u.

Eigen vervoer routebeschrijving tot de Innovatoren (parkeren is gratis):

Vanuit Venlo-centrum: volg vanuit het centrum route Nijmegen/Maastricht/Eindhoven A67 .Op knooppunt Zaarderheiken richting Nijmegen A73 . Volg vanaf hier stap 2 van “Met eigen vervoer vanaf A67”

Met eigen vervoer vanaf A67: Op knooppunt Zaarderheiken richting Nijmegen A73. Neem afrit 12 Grubbenvorst, Venlo (3000-6000) (LET OP: deze afrit is vlak na het verlaten van het knooppunt Zaarderheiken) Bij de 1 e verkeerslichten rechtdoor. Bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Venrayseweg. Bij verkeerslicht linksaf de Sint Jansweg op. Na circa 600 meter ligt de InnovaToren aan de rechterkant.

Met eigen vervoer vanaf Nijmegen/Venray A73: Neem afrit 12 Grubbenvorst, Venlo (3000-6000). Bij de 1 e verkeerslichten rechtdoor. Bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Venrayseweg. Bij verkeerslicht linksaf de Sint Jansweg op. Na circa 600 meter ligt de InnovaToren aan de rechterkant.

Met eigen vervoer vanaf Maastricht/Roermond A73: Neem afrit 12 Grubbenvorst, Venlo (3000-6000). Bij de 1 e verkeerslichten rechtdoor. Bij de 2e verkeerslichten rechtsaf richting Venrayseweg. Bij verkeerslicht linksaf de Sint Jansweg op. Na circa 600 meter ligt de InnovaToren aan de rechterkant.

Wanneer u de Innovatoren voorbij rijdt kunt u na de bocht aan de rechterkant parkeren bij het parkeerterrein van Stichting Spirare. Vanaf de parkeerplaats kunt u de bordjes/verlichting volgen richting het openlucht theater. Dit ligt op 3 minuten loop afstand van de parkeergelegenheid aan de linkerkant aan de verharde weg.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Indien u vragen heeft kunt u een mail sturen naar waanzinnigtheater@gmail.com tav Silvie Hurkmans.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Talent Valley

Sint Jansweg 19

5928RC Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen