Uitverkocht

Theeproeverij met Crusio

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Schuur

Lindenhoff Fine Food Farm

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

THEEPROEVERIJ MET CRUSIO
van Lindenhoff Fine Food Farm

Theesommelier Kiona Malinka, reist in haar eentje naar de verschillende theelanden om diep in de bergen de lekkerste theeblaadjes te vinden, direct bij de boeren. Rijdend in een jeep spot ze overal prachtig afgelegen teafarms en slaapt ze soms dagen in het schuurtje van de boer. Dit om te leren over alle processen die de boeren uitvoeren voordat de thee bij ons in het kopje komt. Elke thee smaakt weer totaal anders.

In een half uur nemen we je mee over de hele wereld! Tijdens deze proeverij zetten we alle hoofdsoorten thee (zwart, wit, groen, oolong) en proeven we de verschillen met elkaar! Omdat Crusio Thee niet geparfumeerd of geblend is heeft de proever de kans om de thee recht van de plantage te proeven om zo ook even dichtbij de boeren te komen. De thee die op de de proeftafel staat is hooguit een paar maanden geleden geplukt en dus kraakvers! Een goede kans voor de theeleuten om zich de verdiepen in deze heerlijke warme drank.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol. Bestel zo snel mogelijk uw kaarten voor deze workshop!

LET OP: U kunt enkel deelnemen aan de workshop als u ook een toegangsticket heeft voor Lindenhoff Fine Food Farm op 23 of 24 september 2017 in Baambrugge. Tickets kunnen worden besteld op lfff.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Schuur

Lindenhoff Fine Food Farm

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen