€ 0 – € 8,86
thema avond ARFID

thema avond ARFID

Venster Acties en details

€ 0 – € 8,86

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting Brilliant Future Kids

71 Galjootstraat

1086 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Thema avond ARFID

Over dit evenement

ARFID staat voor Avoidant Restrictive Food Intake Disorder en is, net als boulimia of anorexia, een eetstoornis. Als je ARFID hebt, vermijd je voedsel met een bepaalde structuur, kleur, geur of smaak. Of je eet te weinig of heel eenzijdig om gezond te blijven. Afgelopen jaren is er steeds meer bekend geworden over deze stoornis en is gebleken dat ARFID veel bij kinderen met autisme voorkomt.

Susana Gomez Groet is ervaringsdeskundige op dit gebied, haar zoontje heeft een ernstige vorm van ARFID. Op deze interactieve avond zal Susana ons meer vertellen over haar persoonlijke situatie, informeren over ARFID en ons voorzien van tips en tricks.

Heb je al vragen dan kun je deze alvast stellen zodat Susana deze kan meenemen op deze avond. Er is voldoende ruimte om ook jouw eigen verhaal en ervaring over eten en autisme te delen. En natuurlijk om vragen te stellen.

Wij zijn deze avond te gast op de locatie van stichting Brilliant Future Kids in Amsterdam-IJburg. Zie voor meer informatie website https://brilliantfuturekids.nl/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting Brilliant Future Kids

71 Galjootstraat

1086 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen