Gratis

Thema avond Kinderboekenweek BplusC | Worden wat je wil!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BplusC Bibliotheek Nieuwstraat

Nieuwstraat 4

2312KB Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Laat je inspireren door boeken en beroepen op de thema-avond Kinderboekenweek bij BplusC.

Over dit evenement

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren.

Wij bieden deze avond inspirerende workshops van de schrijvers Manon Sikkel en Pim Lammers. Neem een kijkje bij Erfgoed Leiden of Minecraft education in het onderwijs. Of laat je verrassen door De grote ook-je-tante-kan-bodybuilder-zijn-spelshow. De basis van deze workshop is een digitaal talentenbord. Pas als je op het talent klikt, zie je welke baan en welke boeken daarbij horen. In de workshop bespreken we de mogelijkheden van het talentenbord, die variëren van spelshow tot boekkeuze, zodat iedere leerkracht het op haar of zijn manier in kan zetten.

Er is een boekenmarkt met de bekroningen van 2021 en titels rondom het thema beroepen. Manon Sikkel, Kinderboekenambassadeur van Nederland verzorgt de opening en Jeugdboekhandel Silverster heeft een verkoopstand.

Schrijf je in voor max 2 workshops. Kom je met collega's? Schrijf je dan per persoon in voor de workshops. Je kunt max. 1 ticket per workshop tegelijk reserveren in verband met individuele registratie bezoekers.

LET OP: kosten worden na afloop in rekening gebracht middels een factuur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BplusC Bibliotheek Nieuwstraat

Nieuwstraat 4

2312KB Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator BplusC

Organisator van Thema avond Kinderboekenweek BplusC | Worden wat je wil!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen