Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

OBA Congres

Oosterdokskade 143

1011 DL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De thema-avonden geven iedereen de kans om kennis te maken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen.

Over dit evenement

Je hebt totaal geen energie meer. Werkelijk alles is je te veel. Dingen die je vroeger deed zonder bij na te denken, lijken nu onbeklimbare bergen. Als je denkt aan verplichtingen breekt het zweet je uit. Je bent uitgeblust, je bent de man met hamer tegengekomen, door je hoeven gegaan, je bent opgebrand.

Je hebt een burn-out. Vroeger noemden ze dat een depressie of een zenuwinzinking. Maar 'burn-out' klinkt beter: je hebt te lang te hard gewerkt.

Benieuwd wat een provocatieve coach tegen jou zou zeggen? Kom naar de provocatieve thema-avond. Gratis!

Voor de professionals is dit een kans om het provocatieve coachen in actie te zien.

Waar: OBA Congres - Oosterdokskade 143, 1011 DK Amsterdam

Wanneer: donderdag 8 april 2021 van 19.30 tot 21.00

Wie: Jaap Hollander & Jeffrey Wijnberg

Op de thema-avonden kan iedereen kennismaken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. Onze provocatieve trainingen zijn alleen voor professionals. Maar de thema-avonden zijn voor iedereen. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is. Burn-out dus, in dit geval

Als professional (coach, therapeut, psycholoog, HRM-er, zorg-professional, trainer, docent) zie je hoe jij de provocatieve benadering kunt inzetten in jouw werk. Je mag overigens ook een probleem inbrengen, als je last hebt van burn-out. En waarom zou je al professional geen last hebben van burn-out?

Mensen die worstelen met burn-out ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf (tijdens de avond), worden de opnames onmiddellijk, zonder gezeur gewist.

Er worden drie live demonstraties gegeven, plus uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt, hoe burn-out volgens ons in elkaar zit en wat de provocatieve benadering daarvan inhoudt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

OBA Congres

Oosterdokskade 143

1011 DL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen