Thema-avond Provocatief Coachen: Werken met identiteit

Thema-avond Provocatief Coachen: Werken met identiteit

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Zevenheuvelenweg 48a

6571 CK Berg en Dal

Netherlands

Kaart bekijken

De thema-avonden geven iedereen de kans om kennis te maken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen.

Over dit evenement

Waar: Berg en Dal bij Nijmegen

Wanneer: donderdag 15 september 2022 van 19.30 tot 21.00

Wie: Jaap Hollander & Jeffrey Wijnberg

Op de thema-avonden kan iedereen kennismaken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. Onze provocatieve trainingen zijn alleen voor professionals. Maar de thema-avonden zijn voor iedereen. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is.

Als professional (coach, therapeut, psycholoog, HRM-er, zorg-professional, trainer, docent) zie je hoe jij de provocatieve benadering kunt inzetten in jouw werk. Je mag overigens ook een probleem inbrengen, als je last hebt van het thema van de avond.

Mensen die worstelen met burn-out ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf (tijdens de avond), worden de opnames onmiddellijk, zonder gezeur gewist.

Er worden drie live demonstraties gegeven, plus uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt, hoe het thema volgens ons in elkaar zit en wat de provocatieve benadering daarvan inhoudt.

Delen met vrienden