Gratis

Thema-avond Provocatief Coachen: werken met innerlijke conflicten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

IEP Nijmegen

Staringstraat 1

6511 PC Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De thema-avonden geven iedereen de kans om kennis te maken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen.

Over dit evenement

Dilemma’s, in dubio zitten, verdeeld zijn… innerlijke conflicten. Als je mensen begeleidt, dan weet je dat dit de thema’s zijn waar ze niet op eigen kracht uit komen. Want er staan twee innerlijke krachten tegenover elkaar. Hoe sterker de ene wordt, des te harder vecht de andere terug. Als er eentje wint, gaat de andere ondergronds. Guerrilla. Incongruentie. Sabotage. Gas geven met je voet op de rem. Zoooo vermoeiend.​

Deze avond gaat over innerlijke conflicten. Heb je die? Kom dan naar de thema-avond. Gratis!

Voor de professionals is dit een kans om het provocatieve coachen in actie te zien.

Waar: IEP - Staringstraat 1, Nijmegen

Wanneer: donderdag 3 oktober 2019 van 19.30 tot 21.00

Wie: Jaap Hollander & Jeffrey Wijnberg

Onze provocatieve trainingen zijn alleen voor professionals. Maar de thema-avonden zijn voor iedereen. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is. Innerlijke conflicten dus, in dit geval

Als professional (coach, therapeut, psycholoog, HRM-er, zorgprofessional, trainer, docent) zie je hoe je de provocatieve benadering kunt inzetten in je werk. Je mag overigens ook zelf als persoon een probleem inbrengen, als je last hebt van Innerlijke conflicten.

Mensen die worstelen met de betreffende klacht ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf (tijden de avond), worden de opnames onmiddellijk, zonder gezeur gewist.

Er worden drie live demonstraties gegeven, plus uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt, hoe Innerlijke conflicten volgens ons in elkaar zitten en wat de provocatieve benadering daarvan inhoudt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

IEP Nijmegen

Staringstraat 1

6511 PC Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen