Themabijeenkomst "See you in court"

Venster Acties

Themabijeenkomst "See you in court"

Hoe werkt het in Nederland? Ervaar in de praktijk hoe jij, als ondernemer, geraakt kunt worden door wet- en regelgeving.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Rabobank Maliebaan 15 3581 CB Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Programma:

15:45 uur – Inloop

16:00 uur – Welkomstwoord door Rob Eradus, voorzitter VNO-NCW provincie Utrecht, en Rients Schuddebeurs van Rabobank Utrecht e.o.

16:10 uur – Toelichting casus: Juridische grip op kennis

16:25 uur – Voorbereiden proces

16:40 uur – Het proces

17:10 uur – Vonnis en afsluiting

17:30 uur – Borrel en netwerken

De uitnodiging:

“See You in Court!”

Een kreet die we allemaal uit Amerikaanse films kennen. Maar hoe werkt het in Nederland? Wat betekent het om voor het bankje te moeten staan? Op woensdag 13 november 2019 organiseren MKB-Utrecht en VNO-NCW provincie Utrecht de themabijeenkomst See You in Court bij de Rabobank (Maliebaan 15) in Utrecht.

Verplaats je in de schoenen, of eigenlijk in de toga, van een advocaat of rechter en ervaar in de praktijk hoe jij, als ondernemer, geraakt kunt worden door wet- en regelgeving in een dynamische rechtszaak.

Het verhaal: Juridische grip op kennisWe spelen een case na op het gebied van Intellectueel Eigendom. De hoofdrolspelers? Benvalor, Ventoux advocaten en jij als ondernemer. Je speelt de rol van producent, concurrent, investeerder of rechter! Daarin word je ondersteund door de advocaten van Benvalor en Ventoux Advocaten. Sjoerd Mol is partner bij Benvalor in Utrecht en als advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht, fusies en overnamen en risicokapitaal. Susan Kaak, advocaat intellectuele eigendomsrecht en ICT-praktijk bij Ventoux, adviseert ondernemers over de exploitatie van hun IE & ICT en hoe dit in rechten te beschermen.

Tijdens de themabijeenkomst See You in Court nemen Ventoux Advocaten en Benvalor je mee in een rechtszaak waar zij hun ervaringen en tips delen. Rechtspraak was nog nooit zo leuk en onderhoudend!

Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan voor deze leuke, maar ook leerzame bijeenkomst!