€ 62,91

Themabijeenkomst Zorgvastgoed.nl

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groot Hungerink

Meijerinkstraat 12

7211 AE Eefde

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zorgorganisaties beschikken vaak wel over actuele vastgoedgegevens, maar deze informatie wordt slechts beperkt ingezet als strategisch sturingsmiddel. Dit terwijl de zorg vraagt om nieuwe concepten, de vastgoedmarkt booming is en de exploitatierisico’s toenemen. Hoe maak je de vastgoedportefeuille inzichtelijk en op basis van welke criteria? En als deze informatie er is, hoe dan verder naar een strategisch vastgoedplan en borging in de beleidscyclus?

Op 27 september 2018 organiseert zorgvastgoed.nl in samenwerking met Twynstra Gudde en met medewerking van Trajectum een themabijeenkomst over dit onderwerp. Hoe kom je tot een goede analyse van de vastgoedportefeuille en geef je richting aan het vervolg?

Trajectum verzorgt de inleiding. Vervolgens neemt Twynstra Gudde ons mee in het met Trajectum doorlopen traject. Trajectum vertelt ook hoe het er 1 jaar later voor staat met het strategisch vastgoedplan. Daarbij is er alle gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Tijdens deze middag blikken we met u terug op de ontwikkeling van locatie Groot Hungerink in relatie tot het Strategisch Vastgoedplan, dat op dat moment nog niet beschikbaar was. Hier vindt er een rondleiding plaats op de locatie Groot Hungerink.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groot Hungerink

Meijerinkstraat 12

7211 AE Eefde

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen