€ 62,91

Themabijeenkomst Zorgvastgoed.nl

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Altrecht, Kapel nr. 18

Gedachtengang 6

3705 WB Zeist

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zorgvastgoed: de praktijk van de GGZ, de visie van de belegger en het perspectief van de markt.

De uitdagingen van een GGZ-instelling en de visie van de zorgbelegger. Wat zijn de overeenkomsten nu en in de toekomst?

In deze middag geeft Altrecht een toelichting op haar vastgoedstrategie.

Altrecht is specialist in de geestelijke gezondheidszorg. Zij levert haar diensten voornamelijk vanuit drie hoofdlocaties in de provincie Utrecht. Zowel in centrum van Utrecht als op twee terreinen in Zeist en Den Dolder. In deze themabijeenkomst geeft Altrecht haar visie op huisvesting nu en in de toekomst voor haar 6.000 patiënten.

Bouwinvest Healthcare Fund is een vastgoedbeleggingsfonds welke zich richt op drie segmenten, verzorgd wonen, intramurale zorg en zorgcentra. Bouwinvest ziet de zorgmarkt als een groeimarkt welke naast een aantrekkelijk rendement ook aansluit bij de wens tot “impact investing”. In dit geval investeringen die een directe bijdrage leveren aan kwalitatief hoogwaardige ouderen- en gehandicaptenzorg. Bouwinvest geeft deze middag haar visie op de zorgmarkt als beleggingsproduct.

Tot slot geeft Colliers International als vastgoedadviseur een beschouwing van de vastgoedbeleggingsmarkt en de zorgmarkt in het bijzonder.

Het onderwerp wordt gepresenteerd door Altrecht (Walter Knoll), Bouwinvest (Monique Tetteroo) en Colliers International (Joosje Lugard en Eric Annaert).


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Altrecht, Kapel nr. 18

Gedachtengang 6

3705 WB Zeist

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen