€ 62,91

Themabijeenkomst Zorgvastgoed.nl met bbn adviseurs

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Woonzorgcentrum De Wilbert

Overrijn 7

2223 ER Katwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Aanbesteden in de huidige markt

Na jaren van bezuinigingen en faillissementen draait de bouwsector op dit moment weer op volle toeren. De bouwproductie is in de afgelopen 2 jaar fors opgeschroefd, waardoor er op dit moment tekorten ontstaan bij leveranciers van materialen en op de arbeidsmarkt. Dit heeft vanzelfsprekend zijn effect op de prijsontwikkelingen, met alle gevolgen van dien.

In de afgelopen decennia zijn er verschillende aanbestedingsmethodieken ontwikkeld. Naast het traditioneel aanbesteden op basis van bestek en tekeningen werd er ook gekozen voor design & Build, Engineer & Construct, of een bouwteamverband.

Op 7 juni 2018 organiseert zorgvastgoed.nl in samenwerking met bbn Adviseurs een themabijeenkomst over dit onderwerp. Welke aanbestedingsmethodiek sluit op dit moment het best aan op de huidige ontwikkelingen? Uitgaande van het bereiken van de best mogelijke prijs kwaliteitverhouding.

Bbn adviseurs verzorgt de inleiding. Daarna geven wij het woord aan deskundigen op het gebied van uitvoering en aanbesteding vanuit de praktijk en gaan we hierover in gesprek met de aanwezige zorgvastgoed professionals.

Datum: donderdagmiddag 7 juni 2018

Woonzorgcentrum De Wilbert, Overrijn 7, 2223 ER Katwijk

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Woonzorgcentrum De Wilbert

Overrijn 7

2223 ER Katwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen