Gratis

ThemaCafé 2: Wonen, Gezondheid en Mijn buurt

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Roelanzia

Lovinckplein 2

5813 CC Ysselsteyn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom jij ook naar het ThemaCafé? Praat mee over de Omgevingsvisie! Samen denken we na over de kansen en uitdagingen in gemeente Venray.

Over dit evenement

Hoe zie jij de toekomst van gemeente Venray? Wat vind jij belangrijk voor gemeente Venray, voor jouw wijk en voor jouw omgeving? Hoe ziet jouw leven daar er over 20 jaar uit? Denk samen met inwoners, bedrijven en organisaties na over hoe onze gemeente de komende twintig jaar verandert en wat dat betekent voor de omgeving. Bijvoorbeeld als het gaat om wonen en voorzieningen in uw wijk, bereikbaarheid, gezond leven, werken en ondernemen in de gemeente. Of om groen, water, het klimaat en nieuwe energie. Hebben we straks in elke wijk genoeg voorzieningen? Hoe kunnen we de bereikbaarheid verbeteren? Zijn onze huizen dan allemaal van het gas af? En hoe werken en ondernemen we straks in onze gemeente?

Daarover willen we graag met jou in gesprek. Samen komen we tot de Omgevingsvisie van gemeente Venray!

Wat kun je verwachten tijdens het ThemaCafé?

19.00 – Inloop

19.30 – Start programma

19.40 – Verhaal van een inspirerende spreker

20.00 – Iedereen doet mee aan thematafels (2 rondes)

21.30 – Terugkoppeling en afsluiting

Doe mee. Praat mee. Laat je inspireren en doe nieuwe inzichten op. Zo werken we samen aan een groen, sociaal, waardevol, welvarend en gezond Venray.

NB: We nemen maatregelen om de anderhalve meter te waarborgen tijdens het ThemaCafé. Wij vragen jou om alleen te komen indien je géén klachten hebt. Zo blijven we allemaal veilig en gezond.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Roelanzia

Lovinckplein 2

5813 CC Ysselsteyn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen