Gratis

Themadag 'cashflow voor hostingproviders'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ynvolve

Rondweg 29

6515 AS Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ISPConnect organiseert op 27 juni een themadag over cashflow voor hostingbedrijven. Deze themadag vindt plaats bij Ynvolve in Nijmegen. Om te beginnen gaan we kijken naar hardware. Ynvolve heeft in samenwerking met Dell een incubator programma ontwikkeld voor jongere, kleinere xSP’s om cashflow en revenue in balans te brengen. Met behulp van (al dan niet deels) refurbished hardware, voorfinanciering en flexibele contracten is het programma een tool om jonge bedrijven te begeleiden in hun groei.

Daarnaast gaan we kijken naar het bedrijfsproces: van order to cash. Hoe richt je dat in? Wat zijn de best practices? En wat zijn de valkuilen? Consultant en expert Yorick Letterie geeft een masterclass over het inrichten van je bedrijfsprocessen om je cashflow te optimaliseren.

Erik Bais van Prefix Broker zal ons uitleggen hoe je je extra IP adressen in cash om kunt zetten (zonder de adressen die je nodig hebt kwijt te raken). En tenslotte zullen de financiële experts van Zichtadviseurs een in-depth uitleg geven over financieel risico management en hoe je je als MKB’ er kunt beschermen tegen de verschillende risico’s die je loopt.

De inloop van het event zal rond het middaguur plaatsvinden. We starten met twee presentaties, dan volgt een pauze, dan wederom twee presentaties en een afronding met een gesprekssessie met alle sprekers en natuurlijk een borrel. Iedereen is welkom.

Meld je nu gratis aan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ynvolve

Rondweg 29

6515 AS Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen