Gratis

Themadag Robotrollator LEA

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NHL Stenden Hogeschool

Rengerslaan 10

8917 DD Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Volgende week lanceert Robot Care Systems een nieuwe robot in de markt: robotrollator LEA. Wij zijn enorm enthousiast én trots dat de eerste week na introductie (toekomstige) zorgprofessionals in Friesland al kennis kunnen maken met deze robot!

Themamiddag voor zorgprofessionals in Friesland

Robot Care Systems en Platform GEEF organiseren samen op donderdag 28 juni een themamiddag rondom het gebruik van de robotrollator LEA. Zorgprofessionals kunnen persoonlijk met haar kennis maken; ervaren hoe LEA naar je toekomt als je haar nodig hebt, je ondersteunt bij het opstaan en veilig lopen, je uitnodigt voor een dansje als je therapie nodig hebt en je in contact houdt met familie en professionals op afstand. Een bewegingsmaatje.

Het is de eerste keer dat Platform GEEF in samenwerking met het bedrijfsleven zorgprofessionals én (praktijk)studenten laat kennis maken met een innovatief hulpmiddel. En innovatief is het zeker. Het bedrijfsleven is 10 jaar samen met cliënten bezig geweest deze robotrollator te ontwikkelen.

Zaadje planten

Met de themadag willen we kennis én enthousiasme overbrengen over robottechnologie aan professionals ‘in het veld’. En we willen hen laten nadenken over wat deze technologie, en LEA in het bijzonder, kan betekenen voor hun dagelijkse werk. Zorgprofessionals gaan dan ook tijdens de themamiddag samen aan de slag. Het doel is om gezamenlijk een plan van aanpak te maken over hoe robotrollator LEA verankerd kan worden in het zorgproces in een intra- en extramurale omgeving.

Zegt het voort….

LET OP: de themamiddag is slechts voor 30 deelnemers toegankelijk*. We nodigen jou graag uit om aanwezig te zijn. We hechten belang aan jouw inbreng over de mogelijkheden die LEA kan hebben voor je eigen organisatie én ook voor het brede werkveld. Daarnaast zien we jou als belangrijke ambassadeur van robotisering in je organisatie. We vragen je collega-zorgprofessionals én studenten zorg en welzijn uit te nodigen voor deze themadag. Heb je collega’s voor wie dit interessant is? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

*Is de themadag vol, dan plaatsen we extra aanmeldingen op een reservelijst. Bij voldoende belangstelling overwegen we een extra themadag.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NHL Stenden Hogeschool

Rengerslaan 10

8917 DD Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen