Gratis

Themadebat Faillissement door AZOs Oosterzele & Melle ism Unizo LvRh @CCE

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Claerhout Computer Engineering NV

18 Lange Ambachtstraat

9860 Oosterzele

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het bestuur van de vzw AZOs Oosterzele en Melle , in samenwerking met Unizo Land van Rhode nodigt u uit naar een themadebat over faillisementen.

Hoe kom je in contact met een faillisment ? als klant, als leverancier of als gefailleerde ? Alle facetten worden in tweerichtingsdebat met de deelnemers behandeld. De kennis en ervaring van de deelnemers wordt gedeeld met de kennis van de vakspecialisten Hilde De Boever is meer dan 20 jaar advocaat (Advocura) en treedt jaarlijks in tientallen dossiers op als curator. Wim Waeterloos heeft een carrière van 40 jaar als bedrijfsrevisor en is ideaal geplaatst om ons te adviseren wat de voortekenen zijn. Geert Claerhout , 40 jaar bedrijsleider in de IT sector en meer dan 10 jaar handelsrechter kan getuigenissen meegeven over tientallen cases waarom het fout liep.

Hugo Verstraeten zal als voorzitter van de vzw Ambachtelijke Zones het debat modereren.

Vooraf een korte update van de werking van de vzw Ambachtelijke Zones en de toekomst AZO 2 in Oosterzele.

Aansluitend bij het debat zal Geert Claerhout - CEO en gastheer bij en van CCE een update geven van de werking bij CCE ... de volgende generatie zette vorig jaren formeel stappen in het bedrijf - de toekomst is verzekerd !

Tijd en ruimte voor een hapje en een drankje voor en na het debat. Het onthaal start om 19u. Het debat start om 19u45. Met aansluitend een update van de CCE werking , en aflsuitend tijd om te netwerken.

Hartelijk welkom , en breng je buur of collega ondernemer mee !


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Claerhout Computer Engineering NV

18 Lange Ambachtstraat

9860 Oosterzele

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen