Gratis

Theosophy Talks - De toekomst van god, mens en dier

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Blavatskyhuis

De Ruijterstraat 74

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beschrijving

4 Theosophy Talks over onze spirituele geschiedenis en toekomst

Wie heeft ons gemaakt en wat bepaalde de ontwikkeling tot de mens die wij nu zijn? Overheersen wij de aarde dankzij ons aanpassingsvermogen? Of is er sprake van toeval? Het zijn vragen die denkende mensen zich altijd hebben gesteld. Na de scheppingsverhalen uit religies en de evolutieleer van Darwin zijn wij nu op zoek naar een intelligent bouwplan achter het ontstaan van leven. Heb je deze verhalen en verklaringen nodig voor een ‘eigen’ universele visie op het bestaan van alles? Geldt het recht van de sterkste of de kracht van de samenwerking? Zijn onze spirituele geschiedenis en toekomst op dit moment anders dan 5000 jaar geleden of 5000 jaar na vandaag?

Neem plaats aan de tekentafel van je leven en bezoek de lezingenserie over ‘Onze spirituele geschiedenis en toekomst’ op de vier volgende woensdagavonden:


Woensdag 7 februari 2018 - Evolutie: competitie of samenwerking?

Woensdag 14 februari 2018 - De spirituele geschiedenis van de mens

Woensdag 21 februari 2018 - Designer baby of kunstmatige intelligentie: onze toekomst?

Woensdag 28 februari 2018 - De toekomst van god, mens en dier


Locatie

De lezingen worden gehouden in het Blavatskyhuis, De Ruijterstraat 74 in Den Haag. Ze beginnen om 19.30 uur precies. Let op: dit is een gewijzigde aanvangstijd! De zaal is open vanaf 19.00 uur. De toegang is altijd vrij en er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en om met elkaar van gedachten te wisselen.


Online meekijken

Niet in staat of in de gelegenheid om naar het Blavatskyhuis te komen? Kijk dan op de woensdagavonden live online mee via: https://livestream.com/blavatskyhouse.


Theosophy Talk gemist?

De Theosophy Talks zijn circa een maand online te bekijken op onze website onder Lezingen > Lezing gemist. Talks die niet meer online beschikbaar zijn, zijn te bestellen in de zaal of via onze website onder Lezingen > Bestellen audio/video.


Blavatskyhuis

De Ruijterstraat 74

2518 AV Den Haag

070-3461545

info@stichtingisis.org

www.stichtingisis.org

#theosofie, #filosofie

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Blavatskyhuis

De Ruijterstraat 74

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen