Gratis

Theosophy Talks - Kun je angst overwinnen?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Blavatskyhuis

De Ruijterstraat 74

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

4 Theosophy Talks over universeel mens en toch jezelf zijn, van angst naar (zelf)vertrouwen

Een van de belangrijkste levensvragen is: ‘Wie ben ik?’ Beantwoord je deze vraag onzelfzuchtig dan leef je vanuit mededogen. Je beseft de innerlijke eenheid en verbondenheid van alle mensen. Grenzen bestaan niet. Maak je de tegenovergestelde keuze dan laat je het antwoord bepalen door materiële welvaart, aanzien en een succesvolle loopbaan. Hoe behoud je in dat geval wat je hebt en wie ben je als je alles verliest? Het levert een leven vol stress en angst op. Hoe leef je als mens zonder angst voor verlies van bezit en aanzien? Hoe beantwoord je de vraag ‘Wie ben ik?’ Hoe moedig moet je zijn om zo te durven leven?

Je hebt niets te verliezen. Bezoek daarom de lezingenserie over ‘Universeel mens en toch jezelf zijn’ op de drie volgende woensdagavonden:

Woensdag 2 mei 2018 - Kun je angst overwinnen?

Woensdag 9 mei 2018 - De polarisatie voorbij: universele broederschap

Woensdag 16 mei 2018 - Universeel mens en toch jezelf zijnLocatie

De lezingen worden gehouden in het Blavatskyhuis, De Ruijterstraat 74 in Den Haag. Ze beginnen om 19.30 uur precies. Let op: dit is een gewijzigde aanvangstijd! De zaal is open vanaf 19.00 uur. De toegang is altijd vrij en er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en om met elkaar van gedachten te wisselen.


Online meekijken

Niet in staat of in de gelegenheid om naar het Blavatskyhuis te komen? Kijk dan op de woensdagavonden live online mee via: https://livestream.com/blavatskyhouse.


Theosophy Talk gemist?

De Theosophy Talks zijn circa een maand online te bekijken op onze website onder Lezingen > Lezing gemist. Talks die niet meer online beschikbaar zijn, zijn te bestellen in de zaal of via onze website onder Lezingen > Bestellen audio/video.


Blavatskyhuis

De Ruijterstraat 74

2518 AV Den Haag

070-3461545

info@stichtingisis.org

www.stichtingisis.org

#theosofie, #filosofie

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Blavatskyhuis

De Ruijterstraat 74

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen