Think & Drink: Het geheim van Silicon Valley

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Think & Drink: Het geheim van Silicon Valley

Over dit evenement

ALLEEN LEDEN VAN MKB DEN HAAG EN RELATIES VAN IMPACTCITY KUNNEN ZICH NOG AANMELDEN

ImpactCity en MKB Den Haag organiseren samen een Think & Drink online.

Deze Think & Drink staat in het teken van innovatie: op basis van lessen van (Nederlandse) ondernemers, actief in Silicon Valley, delen we inzichten en best practices over groei, financiering, ‘growth hacking’ en ‘pay it forward’ principes. Hoe zorg je dat innovatie onderdeel blijft van je bedrijfsvoering en welke mindset hoor daarbj?

Te gast, vanuit Silicon Valley, zijn veelvoudig ondernemer Wibe Wagemans en techjournalist Eva Schram. Op basis van hun recent verschenen boek ‘Het Geheim van Silicon Valley’ (november 2020) verkennen we praktische lessen voor ondernemers en het Haagse impact ecosysteem.

De eerste 100 aanmelders ontvangen het boek ‘Het geheim van Silicon Valley’ voorafgaand aan het event! Tijdens dit interactieve event kunnen door alle deelnemers vragen gesteld worden aan Eva en Wibe.

Meld je nu aan voor deze Think & Drink op 4 maart van 17:00 tot 17:45.

Programma 4 maart

17:00: opening door Coos Santing (ImpactCity) & Rosan Gompers (MKB Den Haag)

17:10: Think: Lessons Learned uit Silicon Valley en Q&A met Eva Schram en Wibe Wagemans

17:45: Drink: Digitaal borrelen

De Think & Drink bijeenkomsten, gericht op kennisdeling door en voor ondernemers, worden mede mogelijk gemaakt door Grant Thornton.

Eva Schram

Eva Schram is een Nederlandse journalist die woont in de San Francisco Bay Area en werkt als VS-correspondent voor onder andere Het Financieele Dagblad en het Vlaamse Knack.be. Haar focus ligt op de grote tech-bedrijven en diversiteit in Silicon Valley. Voorheen was Eva hoofdredacteur van Sargasso en onderzoeksjournalist bij OneWorld.

Wibe Wagemans

Wibe Wagemans is een pionier, serial entrepreneur en CEO in Silicon Valley. Als eerste ter wereld bouwde hij een AI-bot en een online videogame op mobiel. Zijn werk bij Angry Birds, Big Fish, Huuuge e.a. leverden hem de Cannes Golden Lion-award, het wereldrecord nummer 1-hits in de App Store en talloze exits op. Wibe runde een business van € 1 miljard bij Nokia en was expat en student in zes landen.

ImpactCity & MKB Den Haag

Vanuit onze gezamenlijke missie om een een innovatief en kansrijk ondernemersklimaat in Den Haag te creëren, bieden we kennissessies aan die inspireren en het netwerk van ondernemers binnen Den Haag verbindt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen