Think 'n Drink  'Omdenken'

Venster Acties

Think 'n Drink 'Omdenken'

Wil jij jezelf ontwikkelen door te leren denken in kansen, van ja-maar naar ja-EN en daardoor bijdragen aan het verduurzamen van Nederland?

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Hoofdkantoor De Bouw Kwaliteitsprofessional 25 Koninginnegracht 2514 AB Den Haag Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Think 'n Drink 'Omdenken' 07.10.2022

Wil jij jezelf ontwikkelen door te leren denken in mogelijkheden en van een ja-maar een ja-EN te maken? En daarmee jouw impact op de kwaliteit van bouwen en het verduurzamen van Nederland te vergroten? Begin bij jezelf en meld je nu aan voor de Think ’n Drink van De Bouw Kwaliteitsprofessional op vrijdagavond 7 oktober in Den Haag met een clinic van Omdenken!

Onze Think ’n Drink is dè combinatie tussen kennisdelen (Think) en gezellig borrelen, (Drink). Ook deze editie staat weer in het teken van persoonlijke groei. Dit keer gaan we in op hoe beperkingen op creatieve wijze kunnen worden omgedacht tot een oplossing. Om te leren en te weten hoe niets je in de weg staat om een duurzame impact te maken of aan de bouwkwaliteit van Nederland te werken.

Je krijgt tips en tricks die je helpen om op een andere manier te denken. Je leert om problemen naar mogelijkheden te transformeren. Je gaat naar huis met een nieuwe, gemotiveerde mindset die van elke ja-maar-situatie een ja-EN-situatie weet te maken. Stop met vastdenken en start met Omdenken!

Deze Think ‘n Drink is toegankelijk voor iedereen die net als wij passie heeft voor de bouw en technieksector, impact wil maken én open staat voor persoonlijke groei. Van student tot professional en van zij-instromer tot herintreder. Dus pak die kans, zet jezelf op één en meld je aan!

Dit alles vindt plaats in een informele setting met veel tips, tricks en voorbeelden. Én een goede dosis humor en interactie zodat jij vol energie naar huis gaat. We sluiten af met een overheerlijke BBQ in onze prachtige tuin. En dat alles in hartje Den Haag!

Meld je nu aan!

Sta jij open voor persoonlijke ontwikkeling en wil jij duurzame impact maken? Pak die kans, zet jezelf op één en meld je GRATIS aan! Neem die vriend of collega die ook geïnteresseerd is in persoonlijke groei mee. Maar wees er snel bij want er zijn 30 plekken en VOL = VOL.

Programma

17.00 uur - Ontvangst

17.30 uur - Welkom door De Bouw Kwaliteitsprofessional

17.35 uur - Clinic ‘Omdenken

18.15 uur - Wrap up

18.20 uur - BBQ & Borreltijd!

Locatie

Hoofdkantoor De Bouw Kwaliteitsprofessional, Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag

Kom je met het openbaarvervoer? Vanaf Den Haag centraal is het ongeveer 15 minuten lopen of pak je tram 9 (richting Scheveningen Noorderstrand) en stap je uit bij halte ‘Javabrug’.

Kom je met de auto? Parkeren kan bij De Bouw Kwaliteitsprofessional in de buurt. Via de site van Prettig Parkeren vind je de meest actuele parkeer- informatie en tips.

Over De Bouw Kwaliteitsprofessional

Wij zijn De Bouw Kwaliteitsprofessional. Door onze 25 jaar aan kennis en werkervaring in de bouw- en technieksector weten wij als geen ander de instroom van talenten op gang te brengen. Onze kracht ligt bij het herkennen van talent en het zien van kansen op de arbeidsmarkt. Met job development lossen we het personeelstekort op in de bouw- en technieksector. Zo maken wij persoonlijke groei en werkgeluk voor iedereen mogelijk!

Onze missie: werk maken van de kwaliteit van bouwen in Nederland. Wil jij nou ook niks missen? Kijk dan op onze LinkedIn, Instagram of Facebook.

#jobdevelopment #persoonlijkegroei #werkgeluk