€ 0 – € 44,98

Meerdere data

Thrive! Balans in je overvolle leven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hoge Ham 15R

15R Hoge Ham

5104 JA Dongen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb jij wel eens het gevoel dat je je eigen leven niet kunt bijhouden? Dat je steeds achter de feiten aanrent, continu ‘aan’ móet staan omdat je niks wilt missen en top wilt blijven presteren in je verantwoordelijke en drukke baan? Wórdt jij geleefd?

Dan ben je niet de enige. Na 10 jaar ging ik me afvragen of het niet anders kon. Moeitelozer, meer in flow. Een manier waarop je én het meest uit jezelf haalt, én ontspannen en met plezier een leven maakt dat 100% bij mij past. Helemaal in balans. Daarover gaat dit event.

De manier waarop wij naar succesvol leven kijken in onze maatschappij zorgt voor stress, ongezondheid en het zoekraken van balans. Te veel mensen, en vooral vrouwen, hebben daar last van. Ze komen niet toe aan het daadwerkelijk waarmaken van hun ambities, dromen en talenten. Ze zijn gestresst, voelen zich niet in balans, en hebben het gevoel dat er meer in hen zit.

In haar boek Thrive geeft Arianna Huffington een manier van kijken naar succes, waarin ze beschrijft: ‘In onze Westerse maatschappij hebben we succes teruggebracht naar twee maten: macht en geld. Dat is niet langer toereikend. We hebben een derde maat nodig die succes definieert. En dat is thrive: een leven vol well-being, wonder, wisdom en giving.’ Pas dan krijg je een leven dat 100% bij jou past. Waarin je ontspannen, in balans bent én je maximale leven leeft, vol vreugde, zingeving én succes!

En die derde maat kun je leren, daar gaat dit event over.

Wil je verandering in hoe jij werkt en leeft? Meld je dan aan!

Meer informatie op www.nextfeminineleaders.nl/thrive-event

Delen met vrienden

Locatie

Hoge Ham 15R

15R Hoge Ham

5104 JA Dongen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen