€ 591,69

Thrive Programma voor vrouwen. Succesvol leven in balans

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eigentijdz Klank & Yogastudio

15R Hoge Ham

5104 JA Dongen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een programma voor vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen en helemaal in balans willen zijn


Je bent succesvol, hebt een fijn leven, maar bent niet in balans. Je wilt grip hebben op de sneltrein waar je op zit en meer bewust zijn. Je leven mag nog meer over jou gaan. Je wilt dichterbij jezelf leven en alles dat je in huis hebt ontplooien. Zodat je de stralendste versie van jou wordt.

Je hebt behoefte aan verbinding met andere vrouwen die hetzelfde zoeken. Een positieve omgeving waarin je jezelf kunt (her)vinden en elkaar kunt voeden, inspireren en steunen.

Hoe zou het zijn als je een leven had vol energie, vreugde en succes? Stoppen met rennen, starten met voluit leven. Minder stress, meer ontspanning en flow. Vol vertrouwen, helemaal jezelf. De beste versie van jou. Succesvol en in balans.

Dat is thriven. En dat kun je leren.

Het Thrive programma is gemaakt voor vrouwen die meer uit zichzelf willen halen en beter in balans willen zijn.
In 10 weken leer je hoe je kunt stoppen met rennen en starten met voluit leven. Met minder stress en meer ontspanning en flow. Vol vertrouwen, helemaal jezelf. Waardoor je lekker in je vel zit, meer voldoening ervaart en gelukkiger bent. Want daar profiteert iedereen van :-).


Waarom een Thrive programma voor vrouwen?

We kennen allemaal het druk-druk-druk gevoel. Je hebt zoveel mogelijkheden en je wilt alles. Soms word je meer geleefd dan dat je zelf grip hebt op hoe het loopt. Het is alsof je op een sneltrein zit. Het gaat maar door en het gaat maar door. Ook al wil je het anders, je kunt niet stoppen. Je wilt het allemaal goed doen en het is nooit genoeg. Je rent van hot naar her.

En ongemerkt leven we vaak vooral in het plan van een ander. Omdat je bezig bent met de behoeften en verwachtingen van anderen. In je werk, je gezin, je relatie, of je gezondheid. Vaak kom je aan jezelf te weinig toe, of raak je jezelf kwijt in de drukte van alle dag en de verantwoordelijkheden die je hebt.

Grote kans dat je altijd moe bent, nooit echt meer ontspannen, altijd ‘aan’ staat. Je bent gerold in een leven dat niet meer helemaal van jou is. Je krijgt steeds meer gezondheidsdingetjes. Het wordt minder gezellig thuis. Altijd geren en gehaast, vaak gedoe. Kortom, je vindt jezelf een steeds minder leuk mens.

En ik ken het, want I've been there :-).


Kan het niet anders?

Tot bij mij gaandeweg ergens iets ging sluimeren: is dit wat ik wil? Dit moet toch ook anders kunnen? Moeitelozer, meer in flow, ontspannener, met meer balans, meer plezier? Meer mezelf? En deep down een stemmetje: er zit meer in mij.

De belangrijkste keuze die je kunt maken, is om uit de molen te stappen en te stoppen met rennen. Iedereen heeft een plek van innerlijke wijsheid, rust, vertrouwen, vreugde in zich. De kunst is die plek te leren vinden en van daaruit te creeren wat bij jou past. Dat gun ik jou ook.


Wat kun je verwachten?

Je krijgt 10 sessies van 2,5 uur, bestaande uit coaching in combinatie met yoga. Aangevuld met audio's, thuis-oefeningen, een praktisch werkboek en een fijne goodie bag.

Een groot deel van het programma werk je aan jezelf en je balans. Je leert alles over stress en hoe je het vermindert en je reset je systeem naar ontspanning. Je leert uit je hoofd te komen en in je lichaam. Je komt in contact met diepere lagen van bewustzijn en je intuïtie. Je brengt denken en voelen in balans.

Je leert hoe je continu energie kunt laten stromen. Je gaat ontdekken wie jij op een dieper niveau bent en wat je diepere verlangens zijn. Je leert hoe je je keuzes, acties en doelen in je dagelijks leven daarop kunt afstemmen. Als je je verlangens volgt, krijg je energie en creëer je een leven met flow. Je wordt als vanzelf op een heel natuurlijke manier de beste versie van jou. Alles wat jij in je hebt, wie je wilt zijn, kan zich ontplooien.

En we gaan aan de slag met wat je tegenhoudt om helemaal in balans te zijn. Als je jezelf in het centrum gaat zetten, kom je ongetwijfeld beren tegen. Overtuigingen waarom iets niet kan. We gaan werken aan de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, zodat je leert om als het ware de rem van jezelf af te halen. En dat geeft vrijheid.


Ik ben op zoek naar vrouwen die klaar zijn voor een reis naar de beste versie van zichzelf.

Klinkt dit als iets voor jou? Schrijf je dan nu in. We starten 25 september. Je kunt nu inschrijven voor de lage prijs van €489,- ex. BTW (€591,69 incl. BTW). Volgende ronde gaat de prijs omhoog.


Praktisch

Data

25 september t/m 27 november. LET OP: Je kunt je alleen nog inschrijven voor dinsdagavond.

De eerste datum staat hier genoemd, de volgende data zijn de opeenvolgende 10 weken op dezelfde dag.

Locatie

Dongen, Eigentijdz Klank & Yogastudio. Een prachtige karakteristieke plek in een oude leerlooierij.

Investering

De prijs voor deze 10 sessies van 2,5 uur coaching incl. yoga is slechts €489,- excl. BTW.

Ben je yogaklant bij Eigentijdz? Vergeet niet via avelijnyoga@gmail.com naar de speciale kortingscode te vragen!

Ik zou het geweldig vinden om je in de training te ontmoeten. Dus ik wil je van harte uitnodigen om mee te doen. Je bent welkom!

Toch nog even alles doorlezen? Hier vind je alle informatie.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eigentijdz Klank & Yogastudio

15R Hoge Ham

5104 JA Dongen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen