Gratis

Meerdere data

Throwback Classics | DE GROTE VINTAGE KILO SALE Eindhoven

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Area 51

51 Klokgebouw

5617 AB Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Throwback Classics is terug in AREA51 in Eindhoven met de grote vintage KILO SALE. De beste vintage voor de laagste prijs!

Over dit evenement

THROWBACK CLASSICS IS TERUG IN EINDHOVEN MET EEN NIEUWE KILO SALE

Na het succes van onze vorige edities in Eindhoven konden we jullie natuurlijk niet te lang laten wachten. Daarom houden we op 5 & 6 FEB onze volgende editie in opnieuw in Area 51! Terug in de kelder met nog meer vintage dan de vorige keer.

WINTER COLLECTIE & NOG VEEL MEER

Met meer dan 2000kg vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Na onze laatste editie hebben we een flinke dosis nieuwe vintage ingeslagen om jullie nog meer keuze te geven. En dat nog steeds vanaf €17,50 per kg!

ENTREE KAARTEN

De kaarten zijn nu online verkrijgbaar. Om te zorgen dat we binnen de huidige maatregelen iedereen veilig kunnen laten shoppen werken we dit keer met tijdslots. Zorg dus dat je er snel bij bent want dit betekent beperkt aantal plaatsen per uur.

GRATIS SHOPPEN

Ieder Kilo Sale weekend loten we 2 geluksvogels uit die hun aankoopbedrag terug winnen! Je maakt dus ieder weekend kans om gratis te winkelen op onze Kilo Sales. Om hier kans op te maken volg ons op Instagram (@throwbackclassics.vintage) en geef bij het afrekenen je email adres door.

UPDATES

Volg ons op Instagram (@throwbackclassics.vintage) en houdt onze stories in de gaten voor alle actuele updates. Heb je vragen over de Kilo Sale? Stuur ons een DM en we zorgen dat je dezelfde dag antwoordt krijgt.

Tot snel!

Delen met vrienden

Locatie

Area 51

51 Klokgebouw

5617 AB Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Throwback Classics

Organisator van Throwback Classics | DE GROTE VINTAGE KILO SALE Eindhoven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen