Throwback Classics | Vintage Kilo Sale Tilburg

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Throwback Classics | Vintage Kilo Sale Tilburg

Throwback Classics komt voor het eerst naar Tilburg met de Vintage KILO SALE. Top kwaliteit vintage voor de beste prijs!

Door Throwback Classics

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 25 mrt. 2023 11:00 - 17:00 CET

Locatie

LOFT Tilburg (voormalig Kunstbalie) 8-17 Ringbaan-Oost 5013 CA Tilburg Netherlands

Over dit evenement

  • 6 uren
  • eTicket voor mobiel

THROWBACK CLASSICS Meets TILBURG! 🏰

We zijn er eindelijk! Voor het eerst in ons Vintage Kilo Sale bestaan komt Throwback Classics in 2023 naar Tilburg met onze gigantische collectie vintage kleding. 25&26 maart is de datum om te omcirkelen in je agenda!

LOFT TILBURG 🏠

We zijn er op zaterdag 25 maart van 11:00 tot 17:00 uur en zondag 26 maart van 11:00 tot 17:00 uur ! We toveren LOFT Tilburg deze dagen om tot een vintage paradijs.

KERSVERS MERK ASSORTIMENT 👗👖👕

Met ook dit keer meer dan 2.500 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege entree tijden pareltjes vind. Wij zijn de hele dag druk bezig om constant nieuwe pareltjes bij te hangen. Zo krijg je ook in latere entree tijden een compleet fresh assortiment. We hanteren een vaste prijs van €25,- per kg. Wat krijg je hiervoor? Heel veel vintage merkkleding en nog meer klassiekers!

ONLINE TICKET RESERVEREN 🎫

Om ons een duidelijk beeld te geven hoeveel bezoekers we kunnen verwachten vragen we jullie om online een ticket te reserveren voor een van de entree tijden. Zo kunnen we voorkomen dat er een ongelofelijk lange rij ontstaat! Tickets zijn nu gratis te reserveren. Per entree tijd zijn er beperkte kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

KANS OP GRATIS SHOPPEN 🏅

Ieder weekend van onze Vintage Kilo Sale verloten we één keer een aankoopbedrag terug! Je hoort het goed, je maakt kans om gratis te shoppen tijdens onze Kilo Sale. Zorg dat je ons volgt op IG en vraag tijdens het afrekenen wat je moet doen om kans te maken.

Voor alle updates aangaande de Vintage Kilo Sale Event volg ons op IG @throwbackclassics.vintage en houdt onze stories goed in de gaten.

Tot 25&26 maart in Tilburg!

Team Throwback

Over de organisator

Georganiseerd door
Throwback Classics
De verkoop sluit binnenkort
Gratis