€ 57,56

Thuislab: bier brouwen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Flowers&Sours Coöperatie U.A.

148A Coolhaven

3024 AL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Thuislab Bier brouwen: BEGIN JE EIGEN MICROBROUWERIJ

De afgelopen decennia ging het vooral om kwantiteit, ten koste van de smaak. Anno 2017 wordt bier in alle delen van de wereld weer gebrouwen op kleine schaal. Elke stad, elk dorp zijn eigen craft-bier. Nog mooier is natuurlijk je eigen biertje.

OOK JIJ KUNT BROUWEN

Paul's oma brouwde voor speciale gelegenheden en heeft het waarschijnlijk van haar moeder geleerd. Paul keek de kunst af en leert het nu aan jou. Omdat Paul van huis uit ook levensmiddelentechnoloog is, verkoopt hij je zeker geen onzin.

WAT GAAN WE DOEN?
De workshop geeft een complete instructie voor thuisbrouwen op kleine schaal. Gewoon in een soeppan, met een emmer en een theedoek. De 5 litertjes die je deze avond brouwt kun je thuis desgewenst opschalen naar 20, 50, 100….

Er liggen 2 recepten klaar. Aan het einde van de middag is je eigen brouwsel klaar voor vergisting. Tussendoor moet natuurlijk een en ander geproefd worden. Vier weken later gaan we het bottelen.

In de tussentijd kun jij vast aan de slag in je thuisbrouwerij. Met twee eenvoudige ingrediënten, gerst en hop, zijn al tientallen verschillende biertjes mogelijk. Met kruiden erbij zijn de mogelijkheden schier oneindig, en eigen recept is gemakkelijk gemaakt.

AANMELDEN
Klik op de knop en meld je aan. De ervaring leert dat deze workshop snel volloopt, dus aarzel niet te lang!

Met je aanmelding geef je aan onderstaande algemene voorwaarden te hebben gelezen en ermee akkoord te gaan:

Afmelden kan uitsluitend per e-mail en is kosteloos tot 2 weken van tevoren. Bij afmelding vanaf 2 weken van tevoren vindt 50% restitutie plaats, bij afmelding vanaf 1 week van tevoren vervalt het recht op restitutie. Je kunt wel een plaatsvervanger sturen (wel graag van tevoren doorgeven).

Workshops gaan door bij deelname door 8 personen.
Keukenboeren behoudt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan. In dat geval wordt er in overleg naar een andere datum gezocht of wordt het betaalde bedrag gerestitueerd.
Deelname aan de workshops c.q. het gebruik van keukengerei, fornuis en oven is op eigen risico.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Flowers&Sours Coöperatie U.A.

148A Coolhaven

3024 AL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen