Gratis

Meerdere data

Thuiswerkplek Rehobothkerk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rehobothkerk - Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt

Briljantlaan 6

3523 CE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Reserveer een werkplek in de Rehobothkerk voor een rustige en comfortabele werkomgeving.

Over dit evenement

In verband met de nieuwe coronamaatregelen hebben wij besloten om tm 19 januari 2021 geen thuiswerkplekken aan te bieden.

Voor de mogelijkheid op 19 januari kan niet gereserveerd worden. Dit is enkel zodat dit evenement niet verdwijnt.

Op de maandag en woensdag van 9:00 tot 12:30 en/of van 13:30 tot 17:00 bieden we je een eenvoudige, maar comfortabele werkplek aan. Je kunt hier per dagdeel reserveren. Voel je vrij om de hele dag te komen en daarvoor dus beide dagdelen te reserveren. Uiteraard kun je dan tussen 12:30 en 13:30 uur lunchen met andere aanwezigen, een wandelingetje maken of iets anders doen.

Wifi is aanwezig. Voor het gebruiken van stroom, voor bijvoorbeeld het opladen van je laptop, raden wij aan om een verlengsnoer mee te nemen.

Wij zorgen voor koffie, thee en water, zodat jij je kunt richten op je werk. We bieden je dit alles gratis aan, maar een bijdrage is uiteraard van harte welkom!

Er is per dagdeel ruimte voor 1 videobel werkplek en 4 normale werkplekken. Kijk dus even goed voor welke plek je reserveert.

Doordat deze ruimte ook voor andere activiteiten wordt gebruikt, kunnen we niet te ver vooruit plannen. Op donderdag verschijnen hier de beschikbare dagdelen voor de week erop. Wanneer de dag voor het evenement er na 13:00 geen inschrijvingen zijn, wordt het evenement door ons geannuleerd.

Delen met vrienden

Locatie

Rehobothkerk - Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt

Briljantlaan 6

3523 CE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen