Thursday Night: BNO IMG LAB Extravagant
€ 0 – € 7,50
Thursday Night: BNO IMG LAB Extravagant

Thursday Night: BNO IMG LAB Extravagant

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

25 Museumpark

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dutch Design is doorgaans geen synoniem voor buitensporige uitspattingen. Maar een beetje overdreven en een beetje vreemd is eigenlijk best lekker. Dus duiken we het nieuwe jaar in met niets dan flamboyante overdaad in onze line-up.

Mag het een beetje meer zijn?

Toon Koehorst is curator en ontwerper van de nieuwe tentoonstelling Designing the Surface in Het Nieuwe Instituut. Hij koppelt hier tuning, decoratief schilderwerk en luster aan elkaar in een decadent leuk verhaal. Genoeg om van te smullen.

Claire Meulemeesters studeerde af met een kunstzinnig documentair portret van de intrigerende, extravagante drag ueen Salem Reed. 'We're all born naked and the rest is drag.'

Darren Smith fotografeerde 50 dragqueens onder de titel Red Light Sanctuary. Een bonte verzameling van uitgesproken en kleurrijke persoonlijkheden.

Damian O'Sullivan is productdesigner en werkt voor Hermès, waar hij werkt aan diverse series serviesgoed en porselein zoals de Rallye 24, Voyage en Ikat, Carnets d'Equateur en meest recentelijk op de collectie Equilibre d'Hermès.

Pepijn van den Nieuwendijk maakt onder de naam Cirque de Pepin schilderijen, keramiek en illustraties. Zijn ‘circus’ is een metafoor voor een plek waar alles kan gebeuren, en waarin fantastische dieren een centrale rol innemen.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.30 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, de andere keer een quiche met salade. Dinervouchers a € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

25 Museumpark

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen