€ 3,75 – € 7,70

Thursday Night Live! BNO IMG LAB: Festivals

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

Auditorium

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 30 mei presenteert BNO IMG LAB 'Festivals' in Het Nieuwe Instituut! Van Paaspop via de Parade tot aan Into The Great Wide Open. Weg met die malaise en de winterdag. Het is zomer, tijd voor festivals. Maar met alleen een podium en een poster kom je al lang niet meer weg. Wie bepalen het uiterlijk van deze festivals? Wie zijn de beeldmakers van het festival?

"Let me entertain you!"

Met onder andere;

Jurriaan Hos

Jurriaan studeerde Interaction Design aan de HKU maar stortte zich daarna volledig in de Motion Graphics. Hij werkt regelmatig samen met zijn broer Merijn Hos. Jurriaan streeft naar werelden vol verbeelding en opzienbarende animaties. Hij werkt onder andere voor Down The Rabbit Hole, Lowlands, We Love Green en STRP Festival.

https://jurriaanhos.com/

VJ Noralie

Noralie ontwerpt multidisciplinaire ervaringen met licht, video en geluid. Zo verzorgt ze de visuele aankleding bij festivals, evenementen en clubavonden door middel van video, installaties, audio-ontwerpen en interactieve omgevingen. Zoals de lichtshow in het PSV-stadion tijdens het Eindhovens lichtfestival 'Glow' en het videodecor voor de theatertour “waterwereldsteden” van Eefje de Visser.

www.noralie.nl

Studio Colorado

Studio Colorado zijn grafisch ontwerpers Remco Oude Alink en Nine Fluitsma en zijn al jaren privé een team. Colorado combineert de autonome houding van Nine met het strategische en heldere ontwerp van Remco. Dat resulteert in kleurrijk en vrij werk, zonder opsmuk. Al enkele edities maken ze de identiteit van het Dekmantel festival in Amsterdam, São Paulo en Kroatië en ontwerpen voor evenementen en festivals van o.a. Boymans, Manifesta 9 en Ultimate Bach.

www.studiocolorado.nl

Stagekings
Stagekings bouwt al jaren de decoraties en podia voor de grotere festivals in Nederland en ver daarbuiten. Ze produceren legendarische mainstages voor The Qontinent, Reverze, Dreamfields Mexico en vele anderen. Rick Jacobs van Stagekings laat zien hoe zoiets tot stand komt, wat zijn de uitdagingen voor de ontwerpers voor een groot muziek festival?

BNO IMG LAB is onderdeel van de Thursday Night Live!, een onderdeel van Het Nieuwe Instituut. Eet aansluitend op het programma mee met ons tijdens de Thursday Night Bite. Tickets voor het diner zijn ook via de Eventbrite te koop.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night Live! een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18:00 een lichte vegetarische maaltijd aan. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.

Word Member

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

Auditorium

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen