€ 3,75 – € 7,70

Thursday Night Live! BNO IMG LAB: 'Lekker Stangen'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

Auditorium

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdagvond 27 juni presenteert BNO IMG LAB 'Lekker Stangen' in Het Nieuwe Instituut. Een tegendraadse avond onder de bezielende leiding van Stang Gubbels. Een avond waarbij gastredacteur Stang Gubbels de sprekers persoonlijk heeft geselecteerd!

Stang is illustrator en ontwerper en beroemd om zijn herkenbare kleurrijke stijl met stevige contourlijnen. Werk vol humor en vurige vrolijkheid. We kennen hem allemaal van het Stangmannetje met de kale kop, stipoog, streepmond en het voorhoofd dat doorloopt in de neus. Maar ook van het mega droedel project, Boomstang, Fietsstang, fietspakken, en talloze andere projecten. Apetrots zijn we dat hij in juni het seizoen afsluit als gastcurator van de BNO IMG LAB!

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night Live! een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18:00 een lichte vegetarische maaltijd aan. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.

Word Member

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

Auditorium

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen