€ 3,75 – € 7,50

Thursday Night Live! BNO IMG LAB: Schone Schijn

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens deze BNO IMG LAB-avond is niets wat het lijkt. Makers die spelen met de schijn van werkelijkheid en de kijker op het verkeerde been zetten. Is het mooi of is het lelijk? Is het goed of juist slecht? Is het recht of is het krom? Is het echt of is het nep? Gezichtsbedrog, lachspiegels en beeldmanipulatie zijn een kleine greep uit de mogelijkheden om een wereld scheppen die te mooi is om waar te zijn.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt vanaf 18:00 de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina of aan de bar op de avond zelf.

Thursday Night Live!

De donderdagavond van Het Nieuwe Instituut biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Met elke week een lezing of talkshow, een pop-in expo, de Thursday Bite en partnerprogramma’s. Ook is het museum tot 21:00 open.

* Afbeelding: Schone Schijn door Mr. June http://www.mrjune.com/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen