€ 7,50

Thursday Night Live! De grenzen tussen kunst, design en architectuur

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe hard zijn de grenzen tussen de disciplines eigenlijk nog? Worden ze dunner? Of rukken de grenzen de laatste jaren juist weer op? 5 smaakmakers uit de wereld van ontwerpen en kunst reflecteren hierop, op basis van een geschreven tekst die ze publiekelijk voordragen. Het publiek kiest een winnaar aan het eind van de avond. Georganiseerd door Design Platform Rotterdam.

De grenzen tussen kunst, design en architectuur. Er wordt altijd gezegd dat dat de grenzen tussen disciplines aan het vervagen zijn. Ook hoor je vaal dat ontwerpers zich tegenwoordig soepel in verschillende disciplines bewegen. Het verschil tussen de kunstwereld en de ontwerpwereld zou aan het vervagen zijn. Maar is dat wel zo? Scholen, musea, beurzen, galleries en fondsen hebben behoorlijk precieze afbakeningen. Designers voelen zich vaak niet serieus genomen in de kunstwereld.

Tickets voor Thursday Bite via deze pagina. Tickets voor het event via Design Platform Rotterdam.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt vanaf 18:00 de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina of aan de bar op de avond zelf.

Thursday Night Live!

De donderdagavond van Het Nieuwe Instituut biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Met elke week een lezing of talkshow, een pop-in expo, de Thursday Bite en partnerprogramma’s. Ook is het museum tot 21:00 open.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen