Gratis

Meerdere data

Tijd en Eeuwigheid. Poëzie in beeld en woord.

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
Tijd en Eeuwigheid. Expositie van monumentale papierkunstobjecten van Annita Smit Gedichten van 5 eigentijdse dichters 1 juli - 16 sep 21

Over dit evenement

Tijd en Eeuwigheid is een duo-tentoonstelling die tegelijkertijd te zien is in de Kloosterkerk en in Escher in het paleis, beiden aan het Lange Voorhout. De tentoonstelling is een productie van het Bijbelsmuseum en loopt van 1 juli tot en met 16 september 2021.

Naast de papierkunstobjecten van Annita Smit zijn er nieuwe gedichten van vijf eigentijdse dichters: Gershwin Bonevacia, Babs Gons, Marjolijn van Heemstra, Iduna Paalman en Mustafa Stitou.

Het draait om de directe relatie tussen de kunst en de kijker: ‘Het hoofd mag uit, het hart mag aan’. Alle kunstwerken zijn door het thema ‘Tijd en Eeuwigheid’ geïnspireerd en dagen de bezoeker uit een verstilde ervaring (slow art) te beleven: mindfulness voor museumbezoekers.

Nog niet reserveren locatie Kloosterkerk

Momenteel is nog niet bekend, mede inverband met de coronaregels, of de expositie vrij toegankelijk zal zijn danwel dat vooraf moet worden gereserveerd. Houdt u vanaf de laatste week van juni deze site in de gaten om te kunnen reserveren wanneer dat nodig blijkt.

Delen met vrienden

Organisator Kloosterkerk Den Haag

Organisator van Tijd en Eeuwigheid. Poëzie in beeld en woord.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen